- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az akció csak valamikor tavaly év vége-fele óta van, és csak a 7900-as sorozattal kezdődött - ráadásul nem visszamenőlegesen. Vagyis csak az azóta megvett VGA-khoz adják a kuponokat. Ha pedig akkor nem kaptál, akkor -valószínűsítem, hogy- utólag már nem is kérhetsz.
(#50) headhunter: Elvileg mintha lenne bizonyos APU-khoz is 'ajándék' játék. Talán majd Abu megerősít, de mintha már a ph!-en is olvastam volna erről (most rákeresni lusta vagyok).
(#55) Abu: Köszi még egyszer. Vagyis vagy nagyon sietek (és még egy kis szerencsém is lesz), vagy már csak az új promócióban vehetek részt.
-
Köszi a választ.
Egyébként azért érdeklődtem az érvényességekről, mert már régóta gondolkodtam azon, hogy vegyek egy új VGA-t. Ez jelenleg egyrészt az 'ingyen' játékok miatt az AMD oldaláról lenne; de nem tudom, hogy kb. mennyi időm van még az előző kampányból - vagyis hogy milyen hamar kellene még új 7790-es VGA-t venni, ha nem egy választható játékot szeretnék, hanem három fixet.
-
Ha a jövő héten indul ez az új promóció, akkor a 'Reloaded' még addig érvényes? Vagy akinek van egy 'Reloaded'-hez kapott kuponja, az a jövő héttől már csak az új (egyben rosszabb) feltételek mellett tudja beváltani?
Mindenesetre ez tényleg visszalépés a promócióban. Kár érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest