Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeti Lovag
csendes tag
Szerintem meg mire bejön MO-ra, addig 10 szer fog változni az ára.
Felesleges erről bármit vitázni.
Omnia-Omnia HD.--->nagyobb fejlesztések voltak benne,igaz, de ami eddig bevállt ahhoz miért nyúljak hozzá? iPhone- képességeit nem nagyon lehetett kihasználni így sem, mert nem írtak még olyan programot rá ami megenné őt.
Az hogy MHZ, pixelszám..
Az Omnia 1-ben nagyobb processor van(625MHZ) mint a 3G-ben(400MHZ)tudomásom szerint.
Az Omnia mégis lassabb volt.Sokakat a nagy számok érdeklik,arra nem is gondolnak,hogy software-en van a lényeg.Az életben mindent ki kell próbálni, kivéve a vérfertőzést és a néptáncot.
-
veterán
Semmi gond, elmagyarázom:
Egyrészt egy hozzászólásra válaszoltam, ahol 45-70k-t írtak.
Másfelől arról volt szó, hogy a már tulajdonodban levő iPhone 3G-vel kötött szerződést hosszabítod meg, amely során 200-300 dollár a szerződéshosszabbításkor fizetendő összeg. (Erre mondta a hozzászóló, hogy miért érné meg ennyi pénzért frissíteni a 3G-ről a 3GS-re)
Az általad említett 600 dolláros ár a hír szerint a hűségvállalás nélküli ár.Remélem tudtam segíteni és most már kicsit jobban otthon vagy a témában
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
danaudio
aktív tag
amiket felsoroltál igaz, de nem egy túl nagy előrelépés a váltáshoz, a sima 3G procija is bőven elég a jelenlegi alkalmazásokhoz, a pici mobil kamera pici mobil kamera marad, jobb vga de minek amíg nincs rá program, és ki tudja mikor lesz, nike+ lol, rendszeresen sportolok, de kizárt hogy zsebbe rakjak egy ekkora dögöt futáshoz pl. digitális iránytű is nagyon pici rétegnek hasznos, legtöbb helyen van gps lefedettség és egy városi parasztember azt se tudja mire használja az iránytűt.
abban van valami hogy ha leváltod a korábbit akkor kapsz újat és a régit annyiért eladod, de tuti van benne csavar vagy/és Magyarországon nem lesz ez elérhető.
-
addikt
Röviden ha aláírsz most megint 2 évet,akkor megveheted kártyás áron az új iPhone-t.Itthon is ez van,csak ott annyi kedvezményt adnak,hogy még egy meglévő hűségszerződést hosszabbíthatsz meg
-
P00By
nagyúr
Kíváncsi leszek Trénél lesz-e vmi, hasonló feltételekkel nem mondanék nemet...
Bár Jet vagy Omnia II most jobban izgat -
veterán
Nos, 45-70k-ért váltanék 3GS-re, majd eladnám 45-70k-ért a korábbi 3G-met, így teljesen ingyen hozzájutnék az új telefonhoz. Hm, nem is hangzik rosszul. Mivel az előfizum úgyis megmaradna, nem lennék leláncolva sem.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
David75
őstag
válasz PowerBuldog #9 üzenetére
De azért maradt resistive...Megnöveltek egykét dolgot aztán annyi.Jó persze el lehet szálni a samsungtól de hát nekem nem jelentenek ezek az új telefonjai se semmit engem nem az amoled a pixel és mhz szavak érdekelnek meg szerintem sok embert nem ez húz.Játék+Zene+Net+Telefonálás de azt úgy hogy nagyon kényelmes legyen és még az hogy minden szart szinkronizálhassak a telefonnal.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
evone
őstag
Miert is nincs ertelme? Jobb kamera, gyorsabb proci, tobb memoria, jobb vga, digitalis iranytu, nike+ ( ez eddig csak ipod touchba volt alapbol benne ).
http://www.engadget.com/2009/06/17/iphone-3g-s-review/
ott egy video a sebesseg kulonbsegrol, erdemes megnezni.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
David75
őstag
Hátha aztmondják a t-mobil-nál is hogy én agusztusban vettem iphone 3g-t ezért mondjuk 30-40 ezerért megkapom a 3gs-t úgy hogy a mostani szerződésem meghosszabítom annál jobbat el se tudnék képzelni.Az olyan ajánlat lenne ami miatt mégis megvenném a 3gs-t pedig amúgy nem vettem volna.De hát szerintem egy omnia tulajdonos is aláírna plusz 2évet ha 40-ért kapna omnia2-őt
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
danaudio
aktív tag
mondjuk megnézem ki az az arc aki 3G-ről 3G S-re frissít potom 45-70 ezerért, mert hogy értelme nincs az biztos...
-
Ulkesh
őstag
válasz PowerBuldog #3 üzenetére
Ott, hogy egyébként csak új előfizetéssel juthatnának hozzá. Önmagában és függetlenül nem vehető meg az USA-ban.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
majom2
senior tag
válasz PowerBuldog #1 üzenetére
itt nem a 600 meg a 700 dollár a lényeg, hanem h kedvezményes áron upgrédelhetsz...
szimpatikus hozzáállás, habár én 3Gről nem váltanék.
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
"599 illetve 699 dollár ellenében hűségvállalás nélkül is hozzájuthatnak a készülékhez."
Magyarul fogják és megvetetik velük a készüléket. Ez milyen kedvező kínálat!Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest