- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Dr. Akula #132 üzenetére
De akkor te speciáis eset lehetsz, nem tudom milyen munka az ahova nem alég 7 óra üzemidő egy laptopban, és 10 kell.
Az MBP-k kb 140-50 fokban nyithatók, ez ha egynes háttal ülök, és a laptop a zölemben van, akkor ha teljesen kinyitom, már a fejem fölé nézne 20-30 centivel. (185cm vagyok) szóval azt a 180 fokos nyithatóságot még mindig nem tudom hova tenni, hogy erre miért van igény.
Amúgy 12-13 colban ott van az air, azkicsi, könnyű, erős, ssd-s, és wifis böngészéssel hozza a 11 órát fél fényerőn. [link] .
Nekem a 15" azért kell, mert ez a fő gépem, előtte 13 volt, de 15" sokkal kényelmesebben használható szerintem.
-
Gicz
addikt
válasz
Dr. Akula #123 üzenetére
Ha nem is minőségre, de minőség érzetre nagyon vezet az apple. 2008 óta használok macbookokat, kezdetben egy air-t 1,6ghz core2 duóval, aztán Pro 13" 2,2ghz core 2 duó, következett egy másik13 pró 2,3ghz i5, most pedig egy 15" 2ghz i7 quad gépet használok.
Minőségi, garis dolgom sosem volt eggyel sem. És imádom, pedig nem használok semmi megterhelő progit. Netezek, meg office dolgokat használok. windows is van rajt, mert az aláírásomban levő cucc programozásához az kell sajnos. Egyszerűen csak jó kézbe venni, jó használni, jó tapintani. Cégesem egy lenovo üzleti nemtudom pontosan hogy mi, de rossz hozzáérni is. A tapipadja ekkora mint a macnek, de szar használni. A kijelzője antiglare (nem értem ezt az antiglare mániát) de szar a kontraszt, szarok a színek. Kolegák körébnen vannak Dellek, itthon van probook, mindnél jobb érzés használni a macbookot. Leglábbis én így érzem.
Plusz, frankón működik az icloud, remekül szinkronizál az iphoneommal, és most nagyon tetszik az új oprendszerben h a telefonra bjövő sima telefonhívást is fel tudom venni laptopon
A másik dolog amit valaki elmagyarázhatna már, hogy mi a rossebnek hátrány ha nem lehet kinyitni a laptopot 180 fokban. használta bárki valaha így valamire? nomeg a hátuljába tuszkolható akksi ami kiáll annyi csöevényesen néz ki, hogy sose tennék olyat egy laptopba sem. Amúgy meg menniy lesz úgy az akksid a külsővel? 60 helyett 80Wh? nah pont annyi van egy 15" macbookban eleve. a retinásokban 95Wh, anélkül hogy kerek szarok állnának ki a seggéből
-
margithid
veterán
válasz
Dr. Akula #114 üzenetére
Ezzel egyetértek!
Egy latitude-ot ár/érték arányban össze se lehet hasonlítani egy mac-kel. Főleg garancia terén ég és föld a kettő, apple ugye 1 év garanciát ad, dell 3at, és ha jól tudom házhoz jönnek!
Én se tudom elképzelni, hogy valaki 600k-t józan ésszel kiad egy ilyen masinára, normális átlag magyar bért keresve. 300k-ért brutál jó teljesítményű notebookot kap az ember és mint egy olvtárs is írta, a másik 300ból nagyon jó asztalit is össze lehet rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest