- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
a Core 2-es üzleti gép meg noez a komment, viccnek is rossz.Viccet félretéve, az a 4 éves gép még simán elmegy még 4 évet, mert arra tervezték ! (nem arra, hogy gari után vedd meg az újat mert kell a profit
)
Továbbikaban csatlakozni tudok a többiekhez, miszerint mindenben minőségibb egy használt üzleti mint egy ilyen low end cucc. Egyszerűen nem akar szétesni 2 év után. (egyes Thinkpad-ek 20 év után sem
) Az meg, hogy használt ne zavarjon, azért tapasztalatom szerint a cégek sem pajtában tartják a notikat a disnyók között, szépen rendben vannak azok.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Most vettem egy Lenovo T400-at, állapotra mint az új, újrapasztáztam, kap még +2GB RAM-ot, de gép marad egy ideig még (40 ezrembe fájt, P8600, 2GB RAM, HD 3470, 320GB HDD, új aksi). Már most is kb 5 év körül járhat, de meg nem mondanád. Billentyűzet egyben, nem koszos, nem poros. Zsanérok fixek, nem lötyögnek. Új aksival, jól is húzza, a P8600 meg nem olyan rossz proci még most sem. Tudni kell honnan kell venni. Amúgy az említett linkek alfa156-hoz köthetőek szerintem (értékeléseit nézd, meg hogy milyen patika laposokat ad el).
-
Armagedown
őstag
Megnyugodhatsz, hogy ez a 4 éves üzleti gép sokkal jobbb minden tekintetben, mint a cikkben szereplő Asus, 4 év múlva már csak a ragasztó fogja egyben tartani.
A C2D alapu gépek is gyorsabbak és használthatóbbak, mint ez.
Nem tudom feltűnt-e, de az alacsony fogyasztású processzorok mellé az eddigieknél gyengébb hűtés is elegendő, ezen spórolnak is a gyártók, jobban mint eddig bármikor, az akkuról nem is beszélve, nagy a gép, de gyenge az akkuja.
Igenis alternatíva lehet egy használt gép, ha az jobb vétel minden tekintetben, mint az új, ráadásul nem papírból van, nem hajlik ha felemeled.
Inkább az ilyen low cost gépet az időzített bombák, a gyenge minőség nem sok jót vetít előre.#34 Ha egyszer tudom, hogy ennyiért csak rossz van, nem veszem meg, inkább veszek érte sokkal jobb használtat.
Azért nem ajánlott senki gépet ennyiért, mert nincs is, ha ajánlasz valamit, akkor felelősséggel tartozol érte, senki sem fog rosszatt ajánlani. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7000 napja regisztráltam
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged