- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
bmwk1200s #15 üzenetére
Szerintem inkább arról lesz majd szó, hogy hopp egyszer csak a teljes OS XI futtatható az iPad-en. Teljesítményben nagyon nagyon nagy visszalépés lenne szerintem a következő 1-2 évben még a MacBook Air-nél. Viszont azt már simán el tudom képzellni a retina MBP iránymutatása mellett, hogy az Air egy 600g körüli, mostani szemmel ultra-ultrahordozható eszköz lesz és a MBP lép át abba a méretbe. Na egy ilyen újrafogalmazott Air esetén el tudnám képzelni az Intel kiváltását ilyen módon. Azért azt nagyon remélem az Apple nem vesz részt ebben a forszírozott érintőkijelzős, Surface RT-s agyrémben ami most zajlik és megmarad az értelmes felhasználás mezsgyéjén.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- LED világítás a lakásban
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest