- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
zsoltoid #1093 üzenetére
Általában nincs probléma, de sose lehet tudni mi történik és akkor meg nemárt ha van papiros
Én most vettem ismerőstől telót, állandóan azt hajtogatta h isten ments hogy átverjen meg így meg úgy, közben az aksi meg egy kalap szar volt, de szerencsére gariban cserélték. Ja és hozzátenném hogy 2011 októberi a telefon (ennyi idő alatt lehetetlen tönkretenni egy gyári aksit, kivéve ha nem eredeti a töltő), és az aksi nagyon gyenge volt. Ez ismerős volt, akkor egy vadidegentől mit várjon az ember?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1067 üzenetére
Hát megnéztem egy pár 720p-s mkv-t. A dice player sokkal jobban játsza le mint a bsplayer, de sajnos a dice sem tökéletesen. Éppen még belefér a tűrhető kategóriába, néha akad meg ugrik és hozzá kell tennem hogy vinyóról ment a lejátszás, tehát ez a max amit ki lehet hozni. Na meg 1.2GHz magonként és KRAKD rom.
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Ne haragudj, de látszik hogy abszolút semmit nem konyítasz a témához... Ha konyítanál legalább egy icipicit, akkor nem az asusnak írnál marhaságot hanem itt kérdeznéd meg, amit amúgy már egy pár hozzászólással korábban (tényleg most volt róla szó) már kitárgyaltunk. Olvass vissza, nem írom le a kedvedért még1x, mert felőlem azt csinálsz amit akarsz csak ne írj ilyeneket mert a hajam az égnek áll
És maradjunk annyiban hogy a márkaboltokban, meg az ilyen support szarságokban sem mindig értenek hozzá mert nekem is mondtak már ott baromságot. (Samsung)
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1046 üzenetére
Hát az mx sem egy nagyszám... Amúgy azt több lejátszónál is észrevettem hogy hardveres gyorsításnál rosszabbul játsza le mint szoftveressel. Akkor most ennyire kula lenne a vas, vagy csak a programozok ilyen balfaszok? Vagy én nemértem az asusnak milyen 720p meg 1080p-s videókat sikerült lejátszani
(nekem is sikerült már mind a 2ből lejátszani, de elég kevés ilyen videó van amit megeszik)
-
mgTerminator
veterán
Amúgy nálam is gányol a Transformer, KRAKD rommal, pedig abban optimizálva van minden, proci 1.2Ghzen és a 720pt nem nagyon viszi... A tubeot viszont viszi elég jól. Csak tudnám az asus milyen 720p-vel tesztelte az aksit. Na meg mi az a 1080p amit meg merészelnek említeni?
-
mgTerminator
veterán
Nem tudom mi az az S-on/off, még nem hallottam róla (valószínüleg a htc saját baromsága), de maga a root nem von meg az otától. Az hogy a gyártók szétbarmolják az androidot és emiatt nem lehet normálisan rootolni, vagy a roothoz vezető útnak mellékhatása van az már más tészta, de az nem azt jelenti hogy a root felelős miatta. Pl. nexus s-en fel kell nyitni a bootloadert hogy tudd routolni és a bootloader nyitása minden adatot töröl az usb tárról is! Mindenki azt mondta hogy a root töröl minden adatot, nem, ez hülyeség, a root CSAK rendszergazda jogot ad. Az már más tészta hogy ahhoz bootloadert kell nyitni és az töröl mindent...
-
mgTerminator
veterán
válasz
vilmoskorte1 #1011 üzenetére
A root = rendszergazda jog. Sajnos sokan nincsennek tisztában azzal hogy mi a root, mit is csinálnak valójában…
-
mgTerminator
veterán
A jobbegérgomb az a vissza gomb, ha 2 ujjal bököd a tapipadot akkor az a böngészőben, legalábbis a dolphinban 2gyors kattintásnak felel meg (nagyítás). És ugye 2 ujjal lehet görgetni is...
Ja még azt elfelejtettem mondani hogy billentyűzetet is kezel, bár nem próbáltam, na meg ps3 vagy xbox controllert. A jobb játékok támogatják, pl gta 3 és shadowgun. Pendriveot vinyót is kezeli.
-
mgTerminator
veterán
A hátlap az műanyag... A keret viszont alu. A samsungnak meg valami nagyon vékony, nem is tudom minek nevezzem
egy golyóstottal szerintem át lehet szakítani. Plasztik lapocska az egész. Én samsung párti vagyok és azt akartam megvenni mindenáron, de végül be kellett lássam hogy az nem a legjobb termék számomra
A transformernek meg nagyon erősnek tűnő műanyag a hátulja
A docknak szintén ugyan az a hátulja, a teteje viszont alu
-
mgTerminator
veterán
válasz
alba-regia #976 üzenetére
Persze hogy nincs… Legalábbis én úgy tudom hogy nincs, az ájfos se támogatja.
-
mgTerminator
veterán
Nálam tuti hogy az alma szóba sem jöhetne. A maradék 2 meg hát... attól függ hogy neked mi a fontosabb. A samu könnyebb, talán dizánosabb, de a dokk ratyi, bővíteni nem lehet. A transformers nehezebb 100grammal nagyjából, lehet microsdvel bővíteni, a dock nagyon fasza és ráadásul 2 usb és egy sd foglalat is van rajta. A külső vinyóval is simán megbírkózik. Nekem a tablet elsődlegessé vált, ezért fontos a tárhely, meg a dock. De ha neked nem elsődleges gép lenne és nincs szükséged nagy tárhelyre, akkor talán a samsung lenne a legjobb megoldás.
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Akinek van dokkolója azoknak is olyan a billentyűzet hogy soxor nem veszi be amit nyomtok? Ha úgy pötyögök hogy erőteljesebben odavágok neki akkor persze beírja a karaktert de ha csak normálisan mint egy laptopon akkor nem mindig veszi be és akkor betűhiányos lesz a szövegem...
-
mgTerminator
veterán
Nekem szerencsére feltöltödött
Mondjuk én másképp jártam… Eladták a demó készüléket nekem újként, persze olcsóbban, amivel nekem nem is volt problémám csak amikor hazavittem akkor láttam hogy van egy nagy fehér folt a kijelzőn.fekete alapon és visszavittem. A fickó mondta h küldjem szervizbe, én meg mondtam hogy a 3 napos cseregarancia még él… Főtt is a feje mert az új ára 180k volt én meg 128ért vettem
-
mgTerminator
veterán
-
-
mgTerminator
veterán
Van a marketen dual battery widget, azzal látod a töltöttségi szintet %-ban, de szerintem te is azt a hibát követted el amit én amikor megvettem.... USB hosszabbítóval töltöd.... Nos ezzel a baj hogy a tablet USB 3.0-ás szabványt használ ami 9 pines, a sima usb meg 5. (A dokkolónak 15V kell, a tabletnek meg 5V, de ennek ellenére is csak akkor tudod gépről tölteni ha kikapcsolod vagy alvó állapotvan, de akkor is csak nagyon lassan tölti.)
Megkérdezhetem h mennyiért sikerült beszerezned?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mazsola77 #909 üzenetére
Ez minden adatot törölni fog, a 16gigás tárról is!
Kapcsold ki, majd nyomd le a hangerő le gombot és a bekapcsoló gombot 2másodpercig, de a hangle-t folyamatosan. Várj amíg meg nem jelenik 2 ikon a kijelző közepén. Itt a hangle gombbal válaszd ki a wipe datát és a hang fel gombbal tudod aktiválni. Gyorsan kell csinálni mert vagy 5mp után magától elindítja a rendszert. -
mgTerminator
veterán
Nem tudja valaki hogyha a dock akukímélő módot kikapcsoljuk akkor jelentősen merül az aksi?
-
mgTerminator
veterán
Dehogynincs, PowerAmp!
-
mgTerminator
veterán
Ez a vas le tudja játszani a fullhdt? (Csak kíváncsiságból kérdezem mert nekem nem sikerült vele még lejátszani)
-
mgTerminator
veterán
Emberek, a telót lehet usbvel tölteni! Ha van dockoló akkor…
-
mgTerminator
veterán
Használ valaki főzött romot vagy más kernelt?
-
mgTerminator
veterán
válasz
baluka26 #808 üzenetére
Ez alap… A superuser apk a system partícióra "települ", ha frissíted akkor az egész system partíció tartalma törlődik, majd rá az új rendszer.
Valaki nem tudja hogy ha főzött romot teszek rá akkor miért TF101G-t ír??? Tudom hogy az a modemes verziót takarja, mutatja is a beállítások alatt a menüpontot…
-
mgTerminator
veterán
Magyarosítottam a dokkolómat
http://kepfeltoltes.hu/111223/IMG_20111223_135058_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
mgTerminator
veterán
Én meg a bolti 180k-s helyett 128ért kaptam egy dokkolósat
(bár nem tudom hogy ez mennyire számít jó árnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest