- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3090 üzenetére
Ja, most olvastam végig. Szóval a rootolás: letöltöd az xda-ről az általam belinkelt 1-click... fájlt. Kicsomagolod, rádugod az asust a számítógépre ( lehetőleg xp, de nekem a win7-tel sem volt gond ). Ha látják egymást, elindítod a kitömörített mappából a *.bat fájlt. Lefut és kész a root ( elméletileg ) Aztán jöhet a PPP Widget
-
DessertFox
aktív tag
válasz
somigon #3089 üzenetére
Szia, Isten hozott a klubban. A válasz egyszerű: a Playben keress rá a PPP Widget nevű alkalmazásra, töltsd le és használd egészséggel ( magyarul is tud ). Arra most nem emlékszem, hogy rootolni kell - e hozzá a gépet ( szerintem igen ), akkor pedig itt a megoldás:[link]
-
DessertFox
aktív tag
Ja és most olvasom: te az asus oldaláról nem a romot szedted le, hanem valami kernelt. A rom is zip kiterjesztésű, de epaduser.... van a nevében!! Van az asus oldalon több is, az eredeti romból lehetne kiolvasni a neked megfelelőt, szerintem próbáld végig őket, valamelyik csak jó lesz. A nem megfelelőt el sem kezdi telepíteni, tehát baj nem lehet belőle. Remélem legalábbis.
-
DessertFox
aktív tag
Bocs a belevauért, de ha jól emlékszem apx módban nem is látsz semmit. Kapcsold be apx-be és indítsd el az easy flashert. Elméletileg fog csatlakozni, a tableten semmit sem fogsz látni, csak a pc-n. Ja és nekem csak xp 32 bittel dolgozott jól az easy flasher. Sok sikert,.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2997 üzenetére
Hát beljebb ezzel sem vagyok. Hogy kell ezt használni ? ( PPP widget kell a mobil nethez, de root hozzáférés hiányában leáll )
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2997 üzenetére
Köszi, megpróbálom
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Újra raktam az áétalam istenített Energy romot és most néhány alkalmazást blokkol, a supersu elavultságára hivatkozva ( "binary letöltés nem sikerült" ). Eddig ezzel a rommal ( másikkal sem ) ilyen gondom nem volt. A neten láttam, hogy sok usernek van gondja a supersu-val. Esetleg járt már valaki így, vagy tudna rá megoldást ? ( Eltávolítottam, újra raktam - nem segít )
-
DessertFox
aktív tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek, köszönöm a segítségeket !
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Wieder12 #2927 üzenetére
Nincs mit. Nekem nem igazán jöttek be JB romok, bár a raymanfx félék nem rosszak, de mindegyiknak van valami gyermek betegsége. Hiába, nem gyári romok főzve. Vagy insatbilan működik, vagy sokat eszik, vagy a gps lassú. Szóval ezért maradt a mostani főzött ICS. De ha mondjuk lenne gyári Jb........ álmodik a nyomor!
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #2924 üzenetére
Szerezz egy mikro sd-t, anélkül elég macerás lesz a törlés és benne van a pakliban a gixer is. Telepítéskor minden törlést ( dalvik és egyebek ) megcsináltál?
-
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Wieder12 #2903 üzenetére
Na vagyok. Szóval letöltöd, kicsomagolod. Rádugod a TF-t a számítógépre, bekapcsolt állapotban. Felismeri, feletelapíti a drivert, ami kell. Ezek után elindítod magát a programot a *.bat fájllal és innetől mindent kiír. Igaz nem mindent magyarul, de követhető. Ha elakadsz, este még leszek. Sok sikert!
-
DessertFox
aktív tag
Na úgy látom leállt a rom cserebere korszak, de hátha valakit érdekel:
[link]
1 hete használom, nagyon kellemes ICS alapú rom. Gyors, stabil, a grafikája nekem nagyon bejön. 1,2 GHz-en szépen fagyás nékül teszi a dolgát. Hang Voodoo alapú, kellemes, kicsit talán zenéhez halk, de legalább nem torzít közepes minőségű agybadugós fülhallgatón. Wifi jó, stabilan tartja, alváskor kikapcsol. Aksi használata szintén jó, átlagos használat mellet. GPS jelet gyorsan talál, ( 1- 2 perc) a hárombetűs navigáció príma verzsönje gond nélkül fut rajta. Szóval nekem eddig nagyon, pontosabban a legjobban ez jött be. Ha untattam valakit, bocsi. -
DessertFox
aktív tag
Ma hihetetlen dolog történt: zip fájlt akartam recoveryből ( CWM 6.0.1.3. ) telepíteni, de folyamatosan azt a hibaüzenetet kapom, hogy E:unknown volume for path [/sdcard/] E
an't mount / sdcard /. És itt megáll a tudomány, már az Android sem indul el, az Asus feliratnál megáll. Az XDA-n egy figura szintén ma pont ugyanilyen jelenségre panaszkodik. Van esetleg valakinek valami megoldási javaslata ?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Wieder12 #2855 üzenetére
1. Főzött romot akkor érdemes használni, ha többet ki akarsz hozni a géppől. Én használok ilyet, bár igazából magam sem tudom hogy miért. A gyári rommal is tökéletesen elégedett voltam, ment minden ami kell: navi, wifi, fényépezés egyebek.
2. Hivatalos Jb nem várható rá, bár lehet. Főzött meg van rá, de lásd 1. pont. -
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2813 üzenetére
Hát akkor csak az a megoldás marad, amit az én Tomi barátom 10 éve mond: Tanuljunk meg kínaiul ba.. meg, mert hamarosan kelleni fog
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2764 üzenetére
Márton-napra kövér lúd....
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2762 üzenetére
Maradunk a bonbonnl, az olcsóbb
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #2751 üzenetére
Hú, most olvastam végig a dolgaidat. A droidona Beállítások menüben a Fejlesztői lehetőségek menüpontban ugye engedélyezted az USB hibakeresést ????
-
DessertFox
aktív tag
válasz
parkasz #2748 üzenetére
Na ez már megmozgatja a fantáziámat: kiválasztod a terméket ( EEE Pad ), aztán a sorozatot ( Transformer Pad ) majd a modellt ( TF 101 illetve G ha modemes ). A következő oldalon az Android rendszert jelöld, így eljutsz a gyári letöltő oldalra. Szerintem neked az USB pont alatti driver kell. Ha nem, ne küld a csokit
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2720 üzenetére
Beállítások menüben kell találnod olyat, hogy Fiókok. Ott tudod beállítani mindet.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2702 üzenetére
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2700 üzenetére
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2697 üzenetére
Mintha itt több heyen is olvastam volna, hogy aki igy járt az többszöri csatlakozás - töltés - lecsatakozás módszerrel tudt életre kelteni a merült dokkolót.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2683 üzenetére
Köszi, nekem 4 éves zte-m van. Ezek szerint megérett a cserére.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2680 üzenetére
:-) Leírnád nekem a pontos típusát ?
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérésem valakihez, akinek van mobil netje. Találtam a Playen egy programot, PPP Widget a neve. Ez állítólag kezeli a mobil netes sticket. Az enyémet ( Tré-Mobilos ZTE ) felismeri. A gond csak az, hogy nem kapcsolódik. Dominós, pénz már nincs rajta és potyára nem akarom feltölteni. Ha valaki megtenné hogy kipróbálja és beszámol róla, azt nagyon megköszönném.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
McSzaby #2632 üzenetére
Szia. Én nagyon szeretem, otthoni munkára, netezésre és néha navigációra használom. A akku ideje jó, 2 nap 1órája megy, 28 % on van. Én főzött romot raktam rá, JB-s. A dokkoló egy főnyeremény a plusz töltés miatt. Nekem a billentyüzete kicsit kicsi. Szóval nekem bejött, megéri az árát.
-
DessertFox
aktív tag
Mindenki másképp csinálja: én a TeamEOS 3-t.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2586 üzenetére
Melyik lenne az ? És tényleg, ki milyen romot használ?
-
DessertFox
aktív tag
Én is az aosp-vel birkózok, nekem tetszik. Igaz eddig a cm9-es
AOKP jött be a legjobban. Csak abban meg nem tud magyarul a gSearch. Úgy látszik a tökéletesre tényleg még várni kell.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2535 üzenetére
Ez az ?
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1577929 -
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2533 üzenetére
5.8.18 recovery touch. Valamelyik romhoz ez kellett, azóta maradt. Jó, érintéssel müködik, mondjuk ez néha kicsit zavaró.
-
DessertFox
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekel,vettem innen egy ilyet:
http://www.ebay.com/itm/221083327579?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Ma jött meg, elég masszív, picit remeg nagyobb döccenőknél, az árát szerintem simán megéri. Így most van egy navigésönöm, amit látok is. -
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2529 üzenetére
Köszi a segítséget, csak próbálkozom mindenfélével.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2527 üzenetére
Úgy látszik, alapfogalmakkal nem vagyok tisztában. Végül is csak arra lettem volna kiváncsi hogy melyik főzött rom mit tud.
-
DessertFox
aktív tag
Most már magam sem tudom mit akartam
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2521 üzenetére
Picit megijedtem. Mit kérdeztem rosszul ? Romot kellett volna ?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2515 üzenetére
Szia. Te milyen cm-t. használsz?
-
DessertFox
aktív tag
-
DessertFox
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét, megoldódott a dolog. Most a voodoo sounddal szenvedek
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Ma újra kellett tennem a romot, mert kiütöttem a voodoo kernellel. Most viszont a dokkolón nincs magyar billentyűzetem. Megnézné valaki hogy milyen programot használ hozzá ? Köszönöm előre is,
-
DessertFox
aktív tag
Ha valaki ügyes és ismeri a barátját, a guglit, találhat hárombetűsnavigációt ami kitűnően működik a mi kis kincsünkön is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest