- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Megneztem a reklamot. Az elso szituban a bookstand case-em hasznalhato, lenne, mivel szoktam hosszabb maileket irni iPad-en igy megoldhato lenne szamomra.
Az akksi problemarol megirtam a velemenyem fentebb, egyedul talan a pendrive-os pelda ami valoban megallja a helyet, bar felhobol szerintem elernem ha a sajat doksi kellene, bar szerintem egy tablet nem is arra valo, hogy adatokat masolgassunk, hanem, hogy siman, egyszeruen hasznalhassuk.
Ahogy pedig az utolso reszenel a reklamban elokapja a keyboard-ot, az meg vicces, mert ergo igy 2 cuccot kell magaval hordania, ha a tabletkent hasznalja az eszkozt. Igy ugrott a mobilitas.
-
Touch-ko
őstag
Viszont a billentyuzettel, pont, hogy notebook-kent hasznalod, ergo a tablagep elvesziti azon funkciojat amiert letjogosultsaga van. Ha keyboard-dal hasznalod, akkor hasznalhatnal ennyi erovel notit is, nem? Raadasul plussz suly, es ha nem kell a keyboard, akkor az ugye tenni kell valahova. En egy eletszeru peldat irnek neked:
Van a keyboard es van a "tablet". Egyszer kell a tablet keyboard nelkul, a keyboard-ot valahova tenned kell, ha nem akarod hasznalni..
Tovabba ha epp a keyboard-dal hasznalod, akkor pont, hogy a tablet funkciot "olod" meg vele, ugyanis a tablet pont a smartphone es a noti koze lett bepozicionalva..Tudom, plussz akksi, de sajat tapasztalatbol kiindulva az iPad-em akksija 10 orat bir. Ez eleg nekem boven.
-
erdoke
titán
Igényszinttől függően 5-20e Ft között kapható Bluetooth billentyűzet, ami kiválóan működik tablettel. Én is vettem egy szép vékony, alu példányt bő egy éve, de alig használom. Kizárólag nagyon hosszú gépeléshez érdemes elővenni, ilyen hozzászólások és átlag emailek bepötyögésével megvagyok, mire nekikészülnék a billentyűzetnek...
Szóval elméletben talán különösen hasznosnak tűnik, gyakorlatban viszont igen mérsékelten az. Persze ha valaki egyfolytában géppel, annak nagyobb szüksége van rá, de akkor már igenis képbe jön egy pofásabb subnoti. Keveset használt, legalább másfél év garis Ultrabookot pedig mr lehet venni egy dokkolós Transformer árából. -
kenand
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest