- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
válasz
stopperos #2434 üzenetére
MaCS_70, stopperos, kaciokos: köszönöm a részletes válaszokat, neki is esem a factory resetnek, mondjuk pont ma nem bootolt újra random
A billentyűzetet keresem tovább egyelőre, csak ebayen találtam angolt, az is pezsgő színben, nem fehérben, de ez legyen a legkisebb baj. A magyar billentyűzetet viszont akkor ahogy elnézem, sehol sem forgalmazzák már
Ma vettem viszont BT billentyűzetet, és a gyári asus billentyűzetre való beállítással már mentek is az ékezetek, még a kiegészítő program sem kellett
Köszönöm még egyszer a tippeket és tanácsokat, egyébként egy i7es gépet váltok le, egyelőre olyan helyzetbe kerültem, hogy nincs időm játékra, filmet ez is visz elég jól, netezni pedig még kényelmesebb is. Max később egy win7es transformer (book) a cél, addig megnézem mit lehet ebből kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest