- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Blindmouse #20 üzenetére
Nekem a Transformer egy kicsit "nyikorog" nem tűnik olyan masszívnak mint az iPad, remélem a 2-esnél kicsit jobban odafigyelnek majd erre.
-
djboboo
csendes tag
egy ökéletes tablet
... nem mnt az iPad.
-
Blindmouse
senior tag
Tudnám hogy a cikkírók is beszopták-e ezt a hülyeséget. Az ipad pont 499 dollárba kerül.
-
ronaldo
őstag
Kérdés, hogy magában, vagy billentyűzettel 500 dodó.
Remélem elül az Android körüli balhé és a várakozásoknak megfelelően fog alakulni a további fejlesztés. Mivel tényleg már csak egy lépés az, hogy idegesítő lassulások, akadozások nélküli rendszer jöjjön ki tabletre. Mert bizony a transformers (meg persze még n+1 gép) bivaly erős tegra2 erőforrását simán megakasztja a 3.1. Nyilván annyira agyonoptimalizált sosem lesz, mint az iOS (habár egy minden hájjal megkent okostelefon felhasználó tudja, hogy az iOS néhol azért olyan smooth,mert ugyanolyan lassan tölt be, mint egy másik android app,viszont szépen animálódik közben meg csicsázik és ezzel a várakozás érzését eltűnteti), de alapvető lassulások azért egy közel 200k-t kóstáló tech kütyüben 2011-ben (12-ben pláne) már ne legyenek.
-
Gadgetfun
tag
Jó kis cucc ez, mármint a koncepció ami tetszik. Kár, hogy androidos, így nekem felejtős, de mondjuk win8-al vagy egy hasonló kialakítású ipad-ot simán vennék.
-
pzstm
titán
ha egy Windows8 is rápakolható lesz akkor megnézném szívesen
-
NogeOne
tag
Jó ár, de nem bírja sokáig :S
-
smkb
őstag
Már az ICS-el jön?
-
aram01
nagyúr
499 dodo? lesz az még nekünk 750 is
-
micimacko
aktív tag
válasz
osztraksajt #5 üzenetére
Csak nem az nvidia VGA szorul reballozásra?
-
leslieke
Jómunkásember
Ez így még mindig drága mulatság.
-
-
lmisi
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #7 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, de valószínűleg ütősebb is vas.
-
Arthuro_Adam
őstag
Az 500 dollár az eléggé iPad-es ár szerintem.
-
plus44
veterán
Ezt tényleg kíváncsian várom!
-
Pete55555
addikt
Tulajdonképpen ez egy Androidos tablet, egy felcsatolható billentyűzettel. Az, hogy laptopként használhatod egy kicsit erős szerintem, de gyakorlatilag igen, használhatod úgy is, mint egy netbookot. Sikeres is, mert már az 1. széria is sikeres volt, valószinűleg ez is az lesz
-
b4zsi-
őstag
Nekem évek óta Asus laptopom van és semmi gondom nincs Vele. Ennek most külön használhatod tabletként+ laptopként? Nagyon jól néz ki és sikeres is lesz ár/érték arányban.
-
Pete55555
addikt
A legtöbb konkurensével ellentétben az Asus nem az iPad árához igazítja árszabását, hanem a nagyobb forgalom reményében viszonylag alacsony haszonkulccsal dolgozik.
Igen, az ASUS-nak van esze
Tetszetős gépeket gyárt az ASUS, jó minőségű, jól összerakott, és relatíve nem is drága cuccok ezek. (slider, transformer...meg én várom nagyon a Padfone-t ) -
debrejo
senior tag
És milyen jól teszi hogy nem az aktuális ipad-hoz igazítja az árakat az Asus. Tetszetős mind a gép, mind a mentalitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest