- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Csupa szubjektív ok, ami eltántorít az ilyen termékektől, még ha amúgy korrekt is lenne az összeállítás.
Ez a kijelző méret és felbontás párosítás nálam már azt eredményezi, hogy úgy bele kell nagyítsak, hogy pl. ezt a fórumot élvezhetően tudjam olvasni, használni, hogy pont elvész a részletesebb megjelenítés előnye, nekem a kevesebb több lenne, pl. FHD.Aztán a külcsín, ami mindenkinél más ingert vált ki. Nekem úgy tűnik, mint valami 2 pálcás céllövöldés bóvli, mint a lidl-s műanyag játékszerszámok.
Biztos sokaknak van annyi pénze, hogy kiperkálja az árcédulán szereplő összeget, tulajdonképpen nekem is lenne, de én azok közé tartozom, akiknek esze ágában sincs ennyit kiadni ezért a termékért. De még ha sokkal olcsóbb is lenne, akkor is meggondolnám, mert nem akarnék egy olyan kütyüt használni nap, mint nap, aminek a megjelenése ennyire nem tetszik.
Amúgy sok sikert a piacon, akkor már legalább ilyenek legyenek, ha már asztali fronton 40 ezerért csak "szemetet" lehet kapni igpu-s téren. 3000-s szériának csúfolt, sima zen alapú 14nanos 2 magos athlont.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! ASUS ROG Zephyrus G14: helló, Rembrandt!
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Hardcore café
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest