- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diocles
aktív tag
válasz
Daywalker #10 üzenetére
Igazad van, önmagában ez a cikk nem érdemelt volna ekkora háborgást, talán a többi sem. Azért fortyantam fel, mert megszoktam itt egy saját magatok által felállított sztenderdet, amitől kezdtek tendenciózusan eltérni és nekem a régi irányvonal tetszett. És nem is te vagy ezen a téren a legnagyobb szabálysértő, csak valamiért itt írtam ki magamból, sajnálom.
-
Diocles
aktív tag
Ezek a kattintásvadász dumák engem is nagyon zavarnak és az utóbbi időben nagyon rendszeressé kezdenek válni. Nem emiatt, hanem ennek ellenére olvastam el a cikket. Nem kell átvenni ezt az indexes színvonalat, mert az itteni olvasóközönség erre nem vevő. Örülök, hogy mindig az első hozzászólások között kéri ki ezeket magának valaki, ezzel is mutatva, hogy ez itt egy kontraproduktív dolog.
Két technológiai észrevétel.
1) gsync/adaptive sync: ez a technológia ugyanolyan alap kéne, hogy legyen, mint a mozgóképek esetén legalább 48 fps. A kép szétszakadozása vagy a felére bezuhanó framerate közül egyik sem elfogadható, mert semmi sem indokolja őket technológiailag. Az egyetlen értelmes megoldás az adaptív refresh rate.
2) A háttérvilágítás villogtatása nem a folyadékkristályok mozgásának rejtésére szolgál. Azért van rá szükség, mert ha egy mozgó objektumot követsz a szemeddel, akkor a "kitartott" kép csíkot húz a retinádon, a felvillantott azonban nem. Aki szeretné jobban megérteni a dolgot, az a low persistence display témában keresgéljen [1].
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest