Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Bugfix1984 #46 üzenetére
Én is közel nézem az ilyet. Annyira közelről, hogy ha közelebbről szeretném, akkor a pákához venni kéne mikroszkópot is.
Az ASUS laptopban nem prémium brand. Ha prémium, akkor pedig nagyjából mindegyik az.
Én minősítem a 300k-s cuccait is. Most vendégeskedett nálam 2 tag is a már bőven nem alsó házból és akkora epic failt amit most is kihoztak, hát, hogyan is fejezzem ki, ritka dolog. Szóval én tökre megértem ha bárki szapulja őket, tök jogos, alá tudom támasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest