Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
TN panelhez képest meglepően jó kontrasztja van. Ez jó.
Drága. Ez nem jó.De ami engem igazán kiakaszt, az az, hogy 200 dollárt
kér az NVIDIA a gyártótól a G-synch beépítéséért. Elmentek ezeknek otthonról???? Kb ennyiért már tőlük is egy középkategóriás kártyát lehet venni (750Ti), vagy kis híján egy 24-es IPS paneles monitort...értem én hogy kapitalizmus, de ezt valahol nagyon melléárazták (ne csodálkozzanak hogy az elmúlt egy évben finoman szólva sem lett piacvezető a technológia, pedig van benne potenciál)Sokadszorra érzem úgy, hogy az agyonistenített NVIDIA marketing / business management részleget nagyon, de nagyon csúnyán ki kéne rúgni a p*csába. A mérnökeik tök jó dolgokat hoznak össze (a maxwell-t imádom, és ez is nagyon hasznos lenne), erre "bevezetik" egy ilyen agyahagyott ökör módon a piacra, habzsika módra. Nyomorult monitorgyártó meg oldja meg ahogy tudja (hogy kétszer annyiba kerül emiatt a kész termék)
Bocsánat a kirohanásért, de kiverte a biztosítékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- ASUS notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- 8" Fém Ipari monitor Érintőképernyős- Beetronics BEE8VG7M - Full HD IPS
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kér az NVIDIA a gyártótól a G-synch beépítéséért. Elmentek ezeknek otthonról???? Kb ennyiért már tőlük is egy középkategóriás kártyát lehet venni (750Ti), vagy kis híján egy 24-es IPS paneles monitort...értem én hogy kapitalizmus, de ezt valahol nagyon melléárazták (ne csodálkozzanak hogy az elmúlt egy évben finoman szólva sem lett piacvezető a technológia, pedig van benne potenciál)