- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
TN panelhez képest meglepően jó kontrasztja van. Ez jó.
Drága. Ez nem jó.De ami engem igazán kiakaszt, az az, hogy 200 dollárt
kér az NVIDIA a gyártótól a G-synch beépítéséért. Elmentek ezeknek otthonról???? Kb ennyiért már tőlük is egy középkategóriás kártyát lehet venni (750Ti), vagy kis híján egy 24-es IPS paneles monitort...értem én hogy kapitalizmus, de ezt valahol nagyon melléárazták (ne csodálkozzanak hogy az elmúlt egy évben finoman szólva sem lett piacvezető a technológia, pedig van benne potenciál)
Sokadszorra érzem úgy, hogy az agyonistenített NVIDIA marketing / business management részleget nagyon, de nagyon csúnyán ki kéne rúgni a p*csába. A mérnökeik tök jó dolgokat hoznak össze (a maxwell-t imádom, és ez is nagyon hasznos lenne), erre "bevezetik" egy ilyen agyahagyott ökör módon a piacra, habzsika módra. Nyomorult monitorgyártó meg oldja meg ahogy tudja (hogy kétszer annyiba kerül emiatt a kész termék)
Bocsánat a kirohanásért, de kiverte a biztosítékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest