- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
norbi1992 #55 üzenetére
Ellent mondanék: a 4xxx szériánál kb ugyanazt látom, mint az R600 megjelenése előtt. Ilyen jó lesz, olyan megagigaultrahigh, GTX/Ultra gyalázó fps-ek, megy a susmotoló marketing és végül jön a józanító pofon. Az új dolgokat érdemes mindig szkepticizmussal fogadni, hogy kisebb legyen az esélye az utóbbinak.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Komplikato #43 üzenetére
Azért ne túlozzunk. Kisebb felbontások és élsimítás esetén.
Ha jól emlékszem talán 1920*1200-on és 2048*15xx-on 16xAA mellett lettek ezek az eredmények. Persze lehet összeesküvés elméleteket gyártani, hogy megkurtította az eredményeket a teszter, de én nem hiszek ebben a megoldásban. A várható ár/teljesítmény mutatója miatt kb annyi létjogosultságot jósolok neki, mint amennyit a Gecube Geminii-je, vagy ASUS másik agymenése, a dual-6800GT kapott anno. De ne legyen igazam...
-
Ayg0
senior tag
válasz
mindfreak #24 üzenetére
Egy német oldalon néztem egy cikket pár héttel ezelőtt, ahol tucatnyi erős vga-t küldtek egymás ellen. Voltak szimpla és dupla megoldások (CF / X2) is. A 3850 CF-ben csak túlhúzva tudott odaverni a 8800GTX-nek... Egy másik tesztben - már nem tudom hol láttam - az akkor még friss 3870X2-vel szemben vetették be többek között a 3870 CF-et. Fogyasztásban az X2, teljesítményben a CF megoldás volt a jobb. (már ahol működött)
Ezekből kiindulva, több mint valószínű, hogy teljesítményben rendesen alul fog maradni 3850X2 a GTX-hez képest, ergo hol érne meg 60-70k-t egy ilyen kártya, amikor egy GTX verő 512MB-os 8800GT már 45.000 pénzbe van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest