-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
HD2-es mokolt firmware-em van. Ha halozaton bemegyek egy konyvtarba, akkor ott latok 30 file-t. Ezek sorrendje veletlenszeru. Hogyan lehetne ezeket ABC sorrendbe tenni? Nem talaltam ra a megoldast
Koszi
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
gojko.m #3828 üzenetére
Szia!
Köszi a linket, neki fogok esni. Az nem volt világos, hogy bár benne van a YT "link" a felületben, de a fizikai lejátszó nincs mögötte?
Az, hogy az AMP lassú az normális? Nem lehet valahogy gyorsítani rajta? Olyan komótos, hogy megöszülök, mire csinál valamit. Az egyetlen egy jó dolog ez a shortcut, ez kellett volna nekem eddig is, hogy egy harminc könyvtár és klikkelésen túl lévő megosztást gyorsan el lehessen érni.. Ilyen van a HD2-ben?
Köszi
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
Na hat ez az AMP R9 nem kapkodja halálra magát.. olyan kis vontatott.. kétszer is meggondolja, hogy akkor most kilépjen a lejátszásból vagy ne, meg hogy most mit is akar Ő csinálni..
Azt hiszem megnézem a HD2-őt.
Eddig annyira nem vészes ez a software cserélgetés, mint elsőnek tűnt, kicsit olyan, mint az Androidos telefonok keresztbe-kasba romolása
HD2-ben megy a YT?
Köszi
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #3818 üzenetére
Sziasztok
Na neki estem, AMP R9 van most fent. Minden szép minden jó, youtube nem megy, azt mondja nem tudja lejátszani a médiát... na majd utánna járok...
A HD2-t érdemes azért megnézni?
Laci
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
1000 éve van egy R1-esem, most jutottam el odáig, hogy megreszelném
Két dolgot szeretnék nagyon:
1: Youtube videók elérése
2: Olyan FW-t feltenni, amiben van arra lehetőség, hogy valami shortcut révén a sűrűm használt networkos megosztást gyorsan elérhetővé tenni. Most kb 30 lépés, mire az alap R1 menüből elérem a megosztásaimban a filmeket....
Néztem, hogy van ez a HD2-es módosított firmware, és az air r9. Melyiket lenne érdemes használnom? Egyáltalán alapvetően miben különbözik a két firmware? (most azon kívül, hogy az egyik Asus a másik meg valami másik gyártó FW-je
Semmilyen extra dologra mint pl torrent kliens meg ftp szervern meg ilyenekre nincs szükségem, ezeket a routerem intézi
Köszi
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest