- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Köszi, de nekem nem az a bajom, hogy nem tudok másikat rárakni, hanem egy sokkal korábbit szeretnék és azt nem tudom.
Intelligencs Ok megpróbálom azt....de akkor sem értem miért nem rakja vissza azt ami már volt rajta ezelőtt
Az 1.24-ből van magyarított? Engem végül is nem a magyar menü érdekel, hanem az Arial betű stílus a feliratokhoz és normális magyar ékezetek, ami a gyáriban van nem annyira tetszik.
-
Igen, én úgy használom, egy Sharkoon dokkolóm van. Korábban nekem is csinálta ezt, még a gyárilag szállított firmware-rel, de amióta frissítettem, azóta teljesen jól megy. eSata-val kötöm össze a dokkolót a kütyüvel.
gyiku
Nagyon pofás, bár nekem teljesen felesleges a beépített merevlemez. Olyan sok filmem van, hogy nincs a világon akkora merevlemez, amin elférne. Én inkább a dokkolóra esküszöm, meg a másfél-két terás merevlemezekre, amiket úgy használok, mint egy gigantikus flopit.
Egyébként igazán tehettek volna rá gigabites hálókártyát, mert a 100 Mbit eléggé karcsú. Nem a lejátszáshoz, ahhoz elég, hanem ha másolni akarsz a hálózaton keresztül a kütyüre kötött merevlemezre. (Mondjuk a gigabithez azért már proci is kell, amiben van elég kakaó, hogy lekezelje.)
danzig27
Amennyire én tudom, az R3 wifis, és van benne kártyaolvasó. Mivel már csak 6-7e Ft a különbség, lehet, hogy megéri R3-at venni, persze amennyiben szükséged van a plusz tulajdonságokra.
A firmware kérdésben pedig én is visszatértem az 1.24-eshez, mert az 1.30-as eléggé bugos. Most vettem észre, hogy a dokkolóban lévő merevlemez sosem lőtte ki magát, és tűzforró. Az 1.24-es firmware-rel, ha kikapcsolom a kütyüt, akkor a dokkoló 10 perc múlva lelövi a vinyót is. Nagyon kényelmes, mert nem kell odacaplatnom, és kézzel kikapcsolnom a dokkolót, amin egyébként is hülye helyen (hátul) van a power gomb. (Az mkv film utáni fagyásokról nem is beszélve, ezt is csak az 1.30-asnál tapasztaltam.)
-
Edorn
senior tag
Nekem is pont ez volt már párszor (lásd pár hozzászólással feljebb). Viszont én usb-vel kötöttem rá a rack-et (rack-re meg a winyót IDE-vel), de már jó ideje nincs is rákötve winyó, hanem inkább hálózaton keresztül játszok le filmeket, de így is előfordul ez a jelenség, meg a fentebb írt fagyás... Én is a garanciára gondoltam, hacsak nem rukkol elő itt valaki valami használhatóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Újszerű MacBook Pro 14" M3 Pro 100%-os Akku, karcmentes!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest