- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Nekem is pont ez volt már párszor (lásd pár hozzászólással feljebb). Viszont én usb-vel kötöttem rá a rack-et (rack-re meg a winyót IDE-vel), de már jó ideje nincs is rákötve winyó, hanem inkább hálózaton keresztül játszok le filmeket, de így is előfordul ez a jelenség, meg a fentebb írt fagyás... Én is a garanciára gondoltam, hacsak nem rukkol elő itt valaki valami használhatóval...
-
Edorn
senior tag
Jó ideje használom ezt a kütyüt, ám egy problémám támadt vele:
Időnként mintha lefagyna a mappák böngészése közben (megáll és nem csinál semmi). Leginkább két helyen szokott lefagyni:
- Mikor belépek a hálózati helyekhez,
- illetve amikor már ugyanitt eljutottam a munkacsoporton belül a számítógépemhez -> na ekkor mikor belépek a számítógépemen megosztott mappák közé, akkor fagy le (pörög kicsit a kis "türelem dolgozom" effekt, majd megáll)Illetve időnként bekapcsolás után, mikor a fő menüpontok közül a film-et választom, ott is le szokott fagyni. De volt már, hogy be sem tudtam kapcsolni a távirányítóval. Áramtalanítás megoldja a problémát és utána már jó. Másnál is előfordult ez? Megoldás? (Legújabb firmware van rajta mindig) Küldjem vissza garanciában?
(nem a wifi-s változat, hanem a sima kábeles)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest