- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #38 üzenetére
Az előző megjelenítőm IPS volt.
Szuper volt, hogy minden szögből jó volt a szín és így nem volt semmilyen torzulás, de nem játszok kelj fel Jancsit az adott megjelenítőm előtt ülve, hogy azt nézzem, honnan kezdve torzul bármilyen mértékben is a kép... mert szemből nézem és úgy is használom.
Amit viszont észrevettem a mostani VA paneles megjelenítőmnél, hogy a sötét szebb mint az IPS-en volt. Lehet ha elkezdek dülöngélni a megjelenítő mögött akkor torzul a szín adott szögből nézve, de ez pont nem érdekel. Mivel nem mászkálok a megjelenítő előtt hanem ülök és úgy használom.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #36 üzenetére
Most meg a VA panellal mi a baj?
-
Puma K
nagyúr
válasz
oettinger01 #32 üzenetére
Így van.
Szívesebben játszanék nagyobb monitoron mint a mostani 32"-os megjelenítőm.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #28 üzenetére
Pl mi a baj vele?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #25 üzenetére
Milyen kritikán aluli VGA hűtők?
-
Puma K
nagyúr
A képminőségre és a késleltetésre háklis vagyok.
Ezelőtt a monitor előtt egy 32"-os 1080p@60Hz-es IPS tévé volt. Éreztem, hogy késik a kép és x idő után elkezdett baromira zavarni... főleg adott kompetitív játék-játékokban... és alkalom szülte 1v1-nél...
Lehet az adott illetőknek nem volt megfelelően bekalibrálva-beállítva a monitor így ezért volt gond.
1080p után az 1440p kicsi volt és szokni kellett, de nincs vele gondom. Most 1 éve hogy nálam van a mostani megjelenítő.
Viszont úgy gondolom, hogy a 2160p már túl kicsi lenne 32"-ra. Így az már 40"-hoz inkább jobban passzol. Ha a képminőség megegyezik a nálam tapasztalttal 32"-on és 1440p-ben.
-
Puma K
nagyúr
Az adatlapomon szereplő LG 32GK850G-B monitor 32"-os (31,5), 2560x1440-es felbontású 165Hz (OC) mellett G-Sync támogatással. Nem látok pixeleket csak szép éles és folyamatos képet.
Ahol vettem, ott 232k Ft-ot fizettem kalibrálással (6k volt egymagában) együtt amely keretén belül a lehető legpontosabban beállították a monitort a menüjében és kaptam egy bármikor betölthető ICC színprofilt amit ezen a monitoron kalibráltak. Ez ugye azért fontos mert hiába az azonos paraméterek adott kijelzőknél mégis más és mások egy kicsit.
Az Nvidia féle DSR miatt már alapból Windows-ban is és játékokban is maximum 5120x2880-as felbontás ki tudok választani: [kép].
Az Nv driverben lévő maximális "4x-es" felbontásnövelés mindig az adott megjelenítő natív felbontását szorozza fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest