Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zobrilo
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Asus Memopad HD 7 tabletem. Ma reggel néztem rajta videót, és egyszercsak megállt.
Újra is indult utána, de csak a betöltő ASUS emblémáig jutott, és ott megállt. Régebben is csinált már ilyet, és abból tanulva (és mival nincs semmi olyan dolog a tabon ami kellene hosszútávon, semmi fontos adat, csak videó nézésre használtam) megpróbáltam nyomni rajta egy factoy resetet. Beis hozta azt a menüt, rámentem h csinálja meg, el is indult, de nagyon lassan csinált bármit is. Jó mondom biztos sokminden van rajta, volt rajta egy rakás alkalmazás, gigás játékok stb. Váratam fél órát, aztán még vártam, és még vártam, de semmi sem történt. Aztán kikapcsoltam gondoltam hogy valami beakadt rajta. Kikapcsoltam de már nem kapcsolt be semeddig utána. Most nem csinál semmit ha megnyomom a bekapcs gombot. Semmi se jön be a képernyőn,
de ha bedugom a gépbe az érzékeli, hogy valamit bedugtam, szóval nem halhatott meg teljesen. Van valaki aki ért ehhez? Meg tudom ezt oldani itthon is?
Régen amikor még androidos telóm volt, akkor sok ilyesmit csináltam, rootolgattam, meg flasheltem, de most nem találtam erre megoldást a neten.
Köszi szépen ha elolvastad
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest