- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zobrilo
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Asus Memopad HD 7 tabletem. Ma reggel néztem rajta videót, és egyszercsak megállt.
Újra is indult utána, de csak a betöltő ASUS emblémáig jutott, és ott megállt. Régebben is csinált már ilyet, és abból tanulva (és mival nincs semmi olyan dolog a tabon ami kellene hosszútávon, semmi fontos adat, csak videó nézésre használtam) megpróbáltam nyomni rajta egy factoy resetet. Beis hozta azt a menüt, rámentem h csinálja meg, el is indult, de nagyon lassan csinált bármit is. Jó mondom biztos sokminden van rajta, volt rajta egy rakás alkalmazás, gigás játékok stb. Váratam fél órát, aztán még vártam, és még vártam, de semmi sem történt. Aztán kikapcsoltam gondoltam hogy valami beakadt rajta. Kikapcsoltam de már nem kapcsolt be semeddig utána. Most nem csinál semmit ha megnyomom a bekapcs gombot. Semmi se jön be a képernyőn,
de ha bedugom a gépbe az érzékeli, hogy valamit bedugtam, szóval nem halhatott meg teljesen. Van valaki aki ért ehhez? Meg tudom ezt oldani itthon is?
Régen amikor még androidos telóm volt, akkor sok ilyesmit csináltam, rootolgattam, meg flasheltem, de most nem találtam erre megoldást a neten.
Köszi szépen ha elolvastad
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bittorrent topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő