Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sray500 újonc Sziasztok! 
 Nekem is lefagyott minecraft közben : ),nem reagált semmire.Fél éves eddig hibátlanul működött.
 Körömmel és bankkártyával óvatosan leszedtem a hátfalat,lehúztam az aksit 10 mp után visszaraktam és újra üzemel ...Csak a hátlapja egy helyen nem akar visszapattanni szemből nézve a jobb alsó sarokban, és így most nyikorog is rendesen ,erőltetni persze nem merem meg marha idegesítő is csak azt figyelem.Már harmadszor próbálom átlósan is de nem sikerül.Van valami tippetek rá? ...Csak a hátlapja egy helyen nem akar visszapattanni szemből nézve a jobb alsó sarokban, és így most nyikorog is rendesen ,erőltetni persze nem merem meg marha idegesítő is csak azt figyelem.Már harmadszor próbálom átlósan is de nem sikerül.Van valami tippetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
		- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Egérpad topik
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Autós topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Hobby elektronika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
Üzleti előfizetők hirdetései
	- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

...Csak a hátlapja egy helyen nem akar visszapattanni szemből nézve a jobb alsó sarokban, és így most nyikorog is rendesen ,erőltetni persze nem merem meg marha idegesítő is csak azt figyelem.Már harmadszor próbálom átlósan is de nem sikerül.Van valami tippetek rá?
...Csak a hátlapja egy helyen nem akar visszapattanni szemből nézve a jobb alsó sarokban, és így most nyikorog is rendesen ,erőltetni persze nem merem meg marha idegesítő is csak azt figyelem.Már harmadszor próbálom átlósan is de nem sikerül.Van valami tippetek rá?