- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
válasz
moli.hu
üzenetére
Nekem nem azzal van a gondom, hogy nem idul, hanem nem frissít.
Abban reménykedtem, valakinek már volt ugyanilyen problémája, és fejből tudja a megoldást.
Program elindítása után kis idővel az alábbi hibaüzenetet adja : Your current versionof the game is out of date.Please update the client. Van egy zöld UPDATE gomb, arra rányomok kijön a Google Play oldala a World of tanks Blitz-el, értékelések stb. és egy magyar felirat " az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval " felirat.
Ennyi. Ha közvetlenül a GP-en keresztül próbálnám megtalálni ki sem adja ezt a játékot, ezért nem próbáltam még törölni, és újra telepíteni, mert nem látom esélyét, hogy ettől megjelenik.
Sajnos én még oroszul tanultam, ha ez mond valamit, ehhez képest sok mindent megoldottam, ami angol ( eby, paypal stb) tudom hogy van google fordító, de azt is tudom mennyire nem jók az ilyen fordítások, plusz most nemigen van időm kinyomozni, hova kellene címezni a levelet stb. Gondoltam itt kapok ötletet egyszerűbben is....
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest