- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
válasz
moli.hu #5164 üzenetére
Nekem nem azzal van a gondom, hogy nem idul, hanem nem frissít.
Abban reménykedtem, valakinek már volt ugyanilyen problémája, és fejből tudja a megoldást.
Program elindítása után kis idővel az alábbi hibaüzenetet adja : Your current versionof the game is out of date.Please update the client. Van egy zöld UPDATE gomb, arra rányomok kijön a Google Play oldala a World of tanks Blitz-el, értékelések stb. és egy magyar felirat " az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval " felirat.
Ennyi. Ha közvetlenül a GP-en keresztül próbálnám megtalálni ki sem adja ezt a játékot, ezért nem próbáltam még törölni, és újra telepíteni, mert nem látom esélyét, hogy ettől megjelenik.
Sajnos én még oroszul tanultam, ha ez mond valamit, ehhez képest sok mindent megoldottam, ami angol ( eby, paypal stb) tudom hogy van google fordító, de azt is tudom mennyire nem jók az ilyen fordítások, plusz most nemigen van időm kinyomozni, hova kellene címezni a levelet stb. Gondoltam itt kapok ötletet egyszerűbben is....
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest