- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrMárk79
csendes tag
Sziasztok!
kb 2 hónapja nem olvastam itteni hozzászólásokat, szóval azóta lehet, hogy már más is írta.
Sokaknak hiányzik az OTG lehetősége, azaz, csak külső táp segítségével lehet ez, ami már sajnos csökkenti a mobilitást.Létezik egy olyan "kütyü", hogy PORTABLE POWER BANK, amihez bár ugyanúgy kell használni egy Y kábelt, ellenben nem a 220-ba (230-ba) kell bedugni, hanem a másik végére ezt a kis aksit.
Azért így valamivel mobilabb marad.
-
DrMárk79
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1907 üzenetére
Köszi!
-
DrMárk79
csendes tag
Olyan kérdésem lenne még (egyelőre), hogy hogy lehet a telefonomra is és a TAB-ra is VIBER-t tenni?
Ahogy elindítom a TAB-on, kapok aktiváló kódot és a másik készüléken meg kilép a progiból. (ahogy meg a telefonon indítom el, ott kapok kódot SMS-ben és a TAB-on lép ki) -
DrMárk79
csendes tag
-
DrMárk79
csendes tag
Azt írja ki, hogy Google play szolgáltatások lennének szükségesek,amik nincsenek telepítve...felkínál 1 ablakot, hogy telepítsem, de mindig ide ugrik vissza...nem engedi telepíteni :S
-
DrMárk79
csendes tag
Sziasztok!
Én is boldog tulajdonos lettem, DE... (mindig van 1 DE...sajnos), azt írja ki a google play,hogy nincs telepítve az alkalmazás.
Látom ott a kis robotot, de hiába bökök rá.
Illetve semmit nem is tud épp ezért frissíteni a play-ről.
Vibert megpróbáltam feltelepíteni, kiválasztottam az eszközt is, azt írja, hogy hamarosan telepítve lesz, de semmi... gondolom nem hardveres a probléma.
A play-be pedig be vagyok jelentkezve, mert ha webem keresztül lépek be, akkor a saját felhasználófelületemet látom.Tudnátok segíteni? Ötlet?
Előre is köszi
-
DrMárk79
csendes tag
Sziasztok!
kb 1 hónapja szemezek ezzel az ASUS-sal, de most, hallottam (és utána is olvastam) egy másik készüléknek.
Ez pedig az : FlexCom 3G (M776/P9)
Erről hallott már valamelyikőtök?Tudnátok segíteni?
+ kérdés : ha én nem szándékozom használni a 3G-t, akkor az csak annyi, hogy nem teszek bele telefonkártyát? de wifin tudom ugyan úgy használni, mint bármelyik másik wifi-s tab-ot? vagy funkcióvesztéssel is jár? (a GSM-et leszámítva?)Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest