- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
DrMárk79 #1838 üzenetére
Szia!
Én tuti nem venném meg, az alábbiak miatt:
Én annyit látok, hogy tudsz bele sim-et tenni, amire pont nincs szükséged. Van benne +1GB ram, amit gondolom el is fogyaszt, mert azt erősen kétlem, hogy legalább annyira jól lenne szoftveresen optimalizálva, mint az Asus. Van benne egy 13Mp kamera, amin egyszerűen felnyerítettem, mert gondolom egy szoftveresen upmix-elt felkonvertálom a 2-3Mp képet megoldásról lehet szó, főleg ennyi pénzért. Továbbá fel tud mutatni, egy talán jó minőségű fém házat.
- ez a gyártó, hol volt mondjuk 20 éve? az Asus sem szent, de bennük azért jobban bízok.
- 1 év gari? a kettő azért jobban tetszik
- sajnos nem látok microsd bővítési lehetőséget
- +10K bolti ár se jön be (nem érdekel a gsm modulja)
- a support pedig gondolom perfektÉn egyszerűen félek az ilyen semmiből jött tucat kínai dolgoktól / gyártóktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest