- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
juky
csendes tag
Mi a véleményetek az LG G pad 8.3-ról? tudom, hogy más kategória a kettő, de szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
-
juky
csendes tag
A mágneses tokok nem tesznek kárt a kijelzőben, vagy a tablet többi részében (az iránytűről tudok, h megbolondítja) ?
-
juky
csendes tag
sziasztok alapból van rajta fólia? a sima MeMopad mennyivel kisebb nagyobb nála? mert ahhoz van egy hátlapvédő tok, ami tetszik, hátha rá lehetne varázsolni valahogy
-
juky
csendes tag
válasz
trek8500fan #502 üzenetére
Szerintem próbáld meg másik klienssel, pl utorrent, nekem azzal nem volt semmi gond, filmet is szedte le rendesen...
-
juky
csendes tag
Multitasking hogy megy a gépen? engem az érdekelne, h 2 progit lehet-e futtatni egymás mellett osztott képernyőn, vagy csak a lebegő alkalmazásokkal kivitelezhető-e ez.
-
juky
csendes tag
-
juky
csendes tag
Sziasztok! szeretnék majd venni egy ilyet, vagy a 8 colos változatát. Szerintetek elbírna emulálni egy win xp-t? Asztalim és egy lg p350-em van, és szeretnék néha olyan progit is használni, ami még nincs androidon... főleg ha lesz otg majd billentyűs tokkal és egérrel. Szerintetek sikerülne vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged