- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juky
csendes tag
Mi a véleményetek az LG G pad 8.3-ról? tudom, hogy más kategória a kettő, de szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
-
juky
csendes tag
A mágneses tokok nem tesznek kárt a kijelzőben, vagy a tablet többi részében (az iránytűről tudok, h megbolondítja) ?
-
juky
csendes tag
sziasztok alapból van rajta fólia? a sima MeMopad mennyivel kisebb nagyobb nála? mert ahhoz van egy hátlapvédő tok, ami tetszik, hátha rá lehetne varázsolni valahogy
-
juky
csendes tag
válasz
trek8500fan #502 üzenetére
Szerintem próbáld meg másik klienssel, pl utorrent, nekem azzal nem volt semmi gond, filmet is szedte le rendesen...
-
juky
csendes tag
Multitasking hogy megy a gépen? engem az érdekelne, h 2 progit lehet-e futtatni egymás mellett osztott képernyőn, vagy csak a lebegő alkalmazásokkal kivitelezhető-e ez.
-
juky
csendes tag
-
juky
csendes tag
Sziasztok! szeretnék majd venni egy ilyet, vagy a 8 colos változatát. Szerintetek elbírna emulálni egy win xp-t? Asztalim és egy lg p350-em van, és szeretnék néha olyan progit is használni, ami még nincs androidon... főleg ha lesz otg majd billentyűs tokkal és egérrel. Szerintetek sikerülne vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest