Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro96
tag
üdv! Túl vagyok a gariztatáson, ma kaptam vissza a tabletet. Fals érintéseket produkált, ezért kicserélték a kijelzőt, 26 nap alatt. Bekapcsoltam, wifi csatlakozás után kiírta, hogy új frissítés áll rendelkezésre. Ezt örömmel nyugtáztam, majd letöltöttem playről egy alkalmazást és ekkor váratlan események indultak el! a kezdőalkalmazás leállt felirattal találkoztam, okéztam, újra az előbbi hiba, okéztam és ez állandósult is! Gondoltam, hátha segít az előbb említett renszerfrissítés, ezért elindítottam annak telepítését.... azóta ezt csinálja, fekete háttér előtt android animáció, próbálja a frissítést telepíteni... ennek 2 órája
ebből újra szervíz lesz, szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Mazda topik
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Synology NAS
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Automata kávégépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest