Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
Én egy Genius Luxepad 9100-as Bluetooth billentyűzettel használom a HD7-emet. Néha bekapcsolva hagyom a billentyűt, mikor magára hagyom a Tabot pár percre, de ilyenkor (valószínűleg az energiatakarékosság végett) megszakítja a kapcsolatot a gép a billentyűzettel. Ez eddig tök korrekt, de ezek után kizárólag rebootot követően tudom újra használni a billentyűzetet. Reboot nélkül hiába kapcsolom ki-be a billentyűzetet vagy nyomkodom a connect gombot és a párosított eszközökből sem engedi a tablet törölni a billentyűzetet, ha pedig a bluetoothot kapcsolom ki a gépen, nem engedi visszakapcsolni.
Nem olyan eget rengetően nagy probléma, mert mint mondtam, újraindulás után minden ok, de sokadik alkalommal baromira idegesítő.
Nem lehetne valahogy kiiktatni ezt az "automatikus billentyűzet elfelejtés" funkciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi