Új hozzászólás Aktív témák
-
verycool
tag
válasz
Monochrome #279 üzenetére
Az korrekt, köszönöm .-) Én is panelezek
-
-
verycool
tag
Szia. Köszi a választ .-) A javat úgy értem, hogy volt már a kezemben egy drága samsung modell például és online játékot szerettem volna játszani egy egyszerű stratégia játék. Kiírta hogy töltsem le a javat innen hozzá, elindítottam és utána közölte, hogy a készülék nem alkalmas erre. Utána elkezdtem nézegetni és valóban van ami támogatja van amelyik nem. Szóval én nekem az fontos lenne. Az előkészítést pedig arra szokták íni, amikor képes fogadni a készülék egy usb -s sticket, tehát nem közvetlen beépített a 3g. Valaki a wifi erősségéről?
-
verycool
tag
Sziasztok. Valakinek van már ilyen készüléke? Ami érdekelne, hogy támogatja e a java -t, milyen a wifi vétele és hogy létezik e 3G -s változat vagy előkészítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest