- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
HofEE
csendes tag
Helló Fórumozók,
Van egy kis, najó igazából nagy, problémám a MemoPad-emmel. Már egy ideje játszotta a kütyü, hogy random véletlenszerűen újraindul minden előzetes jel nélkül. De ezt még egy ideig el is viseltem, pedig gondolom ez sem teljesen normális és elég idegölő ha épp valami fontosat csinál az ember és pukk mindent kezdhetek elölről.
Tegnapelőtt megpróbáltam frissíteni a szoftverét, megjött a kis értesítés, hogy új rendszerfrissítés érhető el, rányomtam kis android logó telepítőcsíkkal szépen végigment azóta pedig nem kapcsol be egyáltalán a cucc. Konkrétan olyan mintha nem tudna bebootolni, de megmondom őszintén nem értek annyira hozzá. Kijön az Asus logo látszik ugy 10 mp-ig aztán fekete képernyő és újra az egész. Ezt egy napig csinálta tegnap aztán lemerült az akksi. Kikapcsolni nem tudom, gombokra nem reagál, ötlet?
Készítettem egy videót is szemléltetésképp:
https://www.youtube.com/watch?v=ZzYUj6eJYsk
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Jövedelem
- Androidos fejegységek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 7
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő