Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
válasz
lumija620
üzenetére
Velem is pont egy hete történt majdnem ugyanez

Az NSO-n nézegettem videókat, majd egyszer csak látom hogy furcsán elkezd halványodni a kijelző. Nem reagált semmire, a minimum fényerő felével világított kb, a videó még futott a háttérben, majd megjelent az ASUS logo és elkezdett bootolni be a gép, miközben a háttérben halványan még ott volt az nso oldala
, bootolás után pedig folyamatosan villogott a kijelző. Nem mondom beszartam én is, de itt már reagált a hosszan nyomott bekapcsoló gombra és az újraindítas után semmi probléma 
-
canniball
nagyúr
válasz
lumija620
üzenetére
Megjött a kütyü, majd csekkolom.
Az első megállapítások:
- A MM házhozszállítása részemről különösen ajánlott: tegnap leadtam a rendelést ma már meg is jött, ráadásul akkora dobozban amibe kb. 15db befért volna, a többi rész gondosan kipárnázva.
- A készüléket védő fólia úgy látom átmenetileg sem jó a kijelző védelmére. Nincs véletlenül valakinek egy amitől hajlandó lenne megszabadulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő