- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
válasz
emerzee #1239 üzenetére
Számomra egyetlen dolog nem világos, ez az amiért még nem tettem rá a recovery-t a készülékre:
Az összes előző telefonomon alapból nyitva volt a bootloader-->egyszerűbb is volt a recovery telepítése.
A tabletnél a bootloader zárt ugye, amit ugye "kinyitunk" azonban mint még a rootolás is, ez is garancia vesztéssel jár. Viszont lehetőség van a gyári szoftver visszarakására, így általában a garancia visszanyerhető. A gyári szoftver visszarakásával (teljes formázás után) a bootloader ismét eredeti állapotba kerül vissza?(Mindhárom volt okostelefonomat sikeresen gariztattam gyári szoftver visszarakása után, azonban mint említettem azoknak nyílt volt a bootloadere)
Előre is köszönöm a segítséget.#1240 Sterilzona: Android 4.2.2 (Jelly Bean)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Half-Life 2
- PlayStation 5
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest