- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
válasz
Monochrome #1005 üzenetére
nagyon ertekes infokat oszottatok itt meg. leirom a gondom
mxplayer: a file listaban 2x jelenik meg a movies mappa, es minden mas. hiaba allitom be hogy csak a local moviest scannelje, mintha el se mentene, illetve kilep a filmbol ~20 perc utan. ha leszedem az ARMv7 kodeket, akkor HW+ban csak csikok lattszodnak, mint amikor CRC-s a film. bar lehet le is mondok rola, amikor eloszor meglattam milyen csunyan feltolja a brightnesst a HW playback minden lejatszoval, azt hittem a kijelzo ilyen, de nagyon megkonnyebbultem hogy csak a kodek csinalja. van erre (is) vmi megoldas? illeve melyik lebego appal/widgettel tudod megnezni hogy film lejatszas kozben mennyire megy a CPU/GPU? koszonom
(#235) moli.hu
valoban jobban szaggatnak a jatekok Nexuson? habar korabban azt irtam nem kell nekem Tegra, most azert ugy erzem megneznem hogy azok a gamek amik most fenn vannak, jobban mennek-e (DH4, Asphalt8...). Belefert volna ebbe a gepbe egy 544MP3
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest