- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
el is készítheted:
Kell egy micro usb, egy madzag és egy usb csati. (én két gyári kábelből csináltam)
Ami nálam különbözik, hogy az otg ág nem kap tápot, mert az ot995 nem tölt úgy se. Lehet, a tablet töltene...
Ilyen, előre elkészített kábellel tele a net. Biztos nem lehet drága. Én szeretek bütykölni, azért csinyáltam. Ha rootolom majd a tabletet, akkor szerzek egy emergency charger-t, és az adja majd a tápot a külső cuccnak.
Egyébként, ha a tabletet az ember számítógép kiváltására használja, még akár jó ötlet is lehet a külső vinyó, hisz a tablet nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt, ami egy aktív torrentezőnél fontos lehet. De ez már más téma...Aktív hubbal még egyszerűbb: Amit a számítógépbe dugnál, arra megy az otg kábel, az meg a táblába. Itt egy aktív hub, az enyém nem ilyen...
http://www.bestdigital.hu/aktiv-usb-hub-usb-eloszto-p-249.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest