- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro96
tag
üdv! Túl vagyok a gariztatáson, ma kaptam vissza a tabletet. Fals érintéseket produkált, ezért kicserélték a kijelzőt, 26 nap alatt. Bekapcsoltam, wifi csatlakozás után kiírta, hogy új frissítés áll rendelkezésre. Ezt örömmel nyugtáztam, majd letöltöttem playről egy alkalmazást és ekkor váratlan események indultak el! a kezdőalkalmazás leállt felirattal találkoztam, okéztam, újra az előbbi hiba, okéztam és ez állandósult is! Gondoltam, hátha segít az előbb említett renszerfrissítés, ezért elindítottam annak telepítését.... azóta ezt csinálja, fekete háttér előtt android animáció, próbálja a frissítést telepíteni... ennek 2 órája
ebből újra szervíz lesz, szerintem!
-
pro96
tag
válasz
tibee77 #3705 üzenetére
Hello! Éppen három napja jött elő nálam is ez a kijelző hipetaktivitás, minden érintésre teljesen más dolgokat hoz elő, gyakran többször képernyőt váltva, vagy random bezár dolgokat. Leggyakrabban a home gomb vibrál, meg az alatti rejtett funkciók. Ja, és szintén karácsonyi példány. .. A hátlap nem is tudtam, hogy levehető!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest