Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom, csak nekem volt egyértelmű, hogy amikor hazajöttem a készülékkel rögtön rákerestem és letöltöttem a pdf útmutatót?
Ez manapság minden készüléknél így van, de valóban egy 2-3 hónap tapasztalattal bíró androidosnak, nem sok újdonságot tud mutatni.
Viszont a napokban nekem jött egy hülye üzenet, nevezetesen, hogy a :
Sajnáljuk, de a com.google.process.gapps folyamat leállt
Hát sajnálhatod is gugli b+, mert emiatt "szétidegelt" már a gépezet. Gmail szinkron nem ment, csevegő nem ment és a többi...
Akár le is kapcsolhattam volna a wifi-t. Olvasgattam a netet emiatt, de több nagyon "frankó" megoldás sem segített. Pl, hogy az alkalmazásoknál állítsak mindent alapra. Meguntam és csináltam egy teljes visszaállítást, amikor megadtam az elsődleges fiókót, rögtön kiírta megint. Másik gmail-es fiókkal semmi gondja nem volt.Csak akkor javult meg, miután frissítette az összes google play újságos baromságokat, amit előtte egyébként letiltottam, mert minek, nem használom és egyszer ki kellett lépnem teljesen az account-ból, majd vissza, azóta megjavult. Ha esetleg valakinek előjönne ez a hiba, ez az egyik megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest