- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
ametza
csendes tag
Szia!
A 2A verzót választottam.
Egyébként volt már tablettem, kínából rendeltem egy Freelander Pd10. Csak 100 dolcsi volt, megvoltam elégedve vele jól tudta a dolgát. Sajnos a napokban leejtettem kb 50 cm magasról, ráadásul szőnyegre és pont a sarkára esett.
Nem törtt össze nagyon, csak a kijelző üvege repedt meg egy picit. Ez pont elég volt, gondolom az alatta lévő digitalizáló sérült, mert tökéletesen működik a kijelző, de nem reagál semmilyen érintésre.
Gondoltam veszek ezek után valami gorilla glassos cuccot, de láttam azok sem bírják a drop teszteteket, főleg ha sarokra vagy pofára esnek.
Sajna már törtem el egy Wayteq gpst is hasonlóan. Nem is merek nagyon drága tabletekre pénzt ki adni azek után.
Pedig egy ASUS MeMO Pad FHD 10 szívesen kipróbálnék, de akkor veszek max, ha lesz belőle bombabiztos változat:Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest