Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Ne akadjatok ki nagyon, igen kb. sehol nincs erről a 10% dologról infó, még a MM oldalán se, ne is keressétek, csak a ************ FB oldalon... Én most néztem át mindent amit küldtek eddig, mail-ek, sms-t, mindent, az aj. kártyás infókat az oldalukon, visszanéztem a vásárlásos oldalról mentett szombat esti képemet stb. sehol egy k.rva betű nincs erről az egészről. Csak a FB-on tették ki ezt a hírt dec. 4.-én.
Sőt ahogy elnézem, nagyjából csak ott van bármi akcióról infó, legalábbis az akciók 90%-a csak ott van közzé téve, a maradék 10% az amit normálisan is lehet látni az oldalukon, szórólapon, mindenhol máshol.
A marketing szövegből a lényeg: Bronz 7vége a MM-ban, vásároljon 25K feletti értékben és 10%-ot visszaadnak ajándékkártyán, kizárólag akkor, ha dec. 7. vagy 8. napokon vásárolsz.
emerzee: idő közben egy vagon válasz privit küldtem Neked, szerintem kapásból ugorj az utolsóra, bár ott is kb. az van amit ide leírtam, csak még átkoztam benne egy kicsit azt a tr.gya FB -ot...
Szerk.: Gorbesz: köszi az infót, akkor ezért nem reklamálok

Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest