- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Ne akadjatok ki nagyon, igen kb. sehol nincs erről a 10% dologról infó, még a MM oldalán se, ne is keressétek, csak a ************ FB oldalon... Én most néztem át mindent amit küldtek eddig, mail-ek, sms-t, mindent, az aj. kártyás infókat az oldalukon, visszanéztem a vásárlásos oldalról mentett szombat esti képemet stb. sehol egy k.rva betű nincs erről az egészről. Csak a FB-on tették ki ezt a hírt dec. 4.-én.
Sőt ahogy elnézem, nagyjából csak ott van bármi akcióról infó, legalábbis az akciók 90%-a csak ott van közzé téve, a maradék 10% az amit normálisan is lehet látni az oldalukon, szórólapon, mindenhol máshol.
A marketing szövegből a lényeg: Bronz 7vége a MM-ban, vásároljon 25K feletti értékben és 10%-ot visszaadnak ajándékkártyán, kizárólag akkor, ha dec. 7. vagy 8. napokon vásárolsz.
emerzee: idő közben egy vagon válasz privit küldtem Neked, szerintem kapásból ugorj az utolsóra, bár ott is kb. az van amit ide leírtam, csak még átkoztam benne egy kicsit azt a tr.gya FB -ot...
Szerk.: Gorbesz: köszi az infót, akkor ezért nem reklamálok

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest