Hirdetés
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Én lassan több mint 1 hónapja nyúzom a gépet és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sajnos a vásárláskor még nem nagyon volt vele kapcsolatban teszt, így mondhatni "látatlanba" vettem meg, ami nem egészen igaz, mert sikerült az MM-ben megfogdosni, illetve külföldi oldalakon némi infót szerezni róla.
Az OTG funkcióért (sokáig azt sem tudtam, mi az...) kicsit szomorú voltam, de örömmel olvasom, hogy - ha minden igaz - csak szoftver kérdése az egész.
Viszont a cikk kapcsán felmerült egy kérdés. A leírtakban szerepel, hogy gépre csatlakoztatva nem vesz fel áramot (ergo nem tölt). Nekem úgy dereng, idáig 2x töltöttem gépről, de valaki megerősíthetne ebbe a tapasztalatomban.
Amúgy tényleg egy nagyon jó kis gép. A 10 óra körüli üzemidő abszolút megállja a helyét. Használtam már filmezésre, navigálásra, zenére. Most épp olyan programot keresnék rá, amivel internetes rádiókat tudnék hallgatni (ClassFM, MR2, vagy bármi mást). Ha esetleg valaki tud, légyszíves ossza meg vele.Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest