Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Android 4.3-ról tapasztalatok:
A bal alsó sarokban lévő gombbal előhívható "lebegő widget"-ek közül eltűnt sajnos a böngésző...
kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban...Kamera felülete teljesen át lett szabva, kár hogy alig használom
De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...Összességében fürgébb sokkal, érezhetően gyorsabb minden.
Mást nagyon nem vettem észre még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Energiaital topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban...
De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...