- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGyuri
tag
Hát... vess rám követ, de szerintem az uac single user otthoni környezetben egy rémálom. A ramot sem azért veszem, hogy az oprendszert etessem vele, a win tűzfala nem mérvadó egy normális "3rdparty" IS szoftverhez képest/mellett, DX10 nem hiányzik, mert a win is főleg munkára kell, valamint mivel én is az i3-370/3GB modellt veszem, a 64bitnek winnel nem látom értelmét. Tehát ennyi. Még valami: szvsz az xp eléggé kiforrott lett az utóbbi években és jóval kevesebb biztonsági rés/hiba maradt benne, mint amennyi a W7-ben jelenleg van. Ha csak azt vesszük, hogy egy bármilyen programban átlagosan 10000 soronként van egy hiba, és mennyivel nagyobb mennyiségű kódból áll a W7, elég az arányosítást végiggondolni, csak nagyságrendileg is.
Linux: én is ubuntut tervezek futtatni rajta, de az esetek többségéne csak bash fog kelleni, tehát ott nem is izgat az Nvidia kari.
SSD: már megvettem bele előre egy 500GB-os Seagate Momentus Hybrid HDD-t, ezen a linken olvashatsz róla bővebben. Ár/teljesítményben szerintem odaveri az összes SSD-t.
Az üzemidőről terhelve mit tudsz mondani?
-
LGyuri
tag
Sziasztok, most tervezek venni egy ilyet, nagyon tetszik, amit olvasok/hallok róla. De a tulajokhoz lenne kérdésem: Linux lenne rajta, meg windows XP. Valaki próbálkozott már XP-vel ezen a gépen? Ha igen, van esetleg driver csomagja hozzá? Tudom, hogy az asus nem támogatja ezen a gépen az XP-t, meg vadásszam össze a netről, de egyszerűbb lenne.. bocs. És ezer kösz, ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged