Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Jim Tonic #33 üzenetére
én is mindig elfelejtem, hogy van azokon kívül is olyan ojjektum, amit notebooknak neveznek
ettől függetlenül nem azért nem hódít teret magának, mert nem szeretik a szabványt, hanem azért, mert drágák a mobil VGAk, mert mobilok. ráadásul júzer szinte kizárt, hogy cserélhetné, mivel szerves része a hűtésnek a VGA, így nehéz lenne megoldani a könnyű cserélhetőséget. ez plusz egy olyan drágasági faktor (szervíz ktg.), ami hátráltatja a dolgot. plusz szerintem az igény sincs meg, aki notebookot vesz, az javarészt azért is veszi, mert nem kell bajlódni a szerelésével, az alkatrészekkel: össze van rakva, ha jó a márka akkor szoftveresen is egy konzisztens valami. persze ettől még szép lenne, ha olcsón tudna az ember mondjuk egy dothanról meromra váltani, illetve pl. x600-ról hd2600-ra.
-
orbano
félisten
elég olcsójános megoldás, igazán ráintegrálhatták volna a fő NYÁK-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest