Új hozzászólás Aktív témák
-
ronroli
tag
válasz
Makszimusz #8 üzenetére
Az X54 eladása előtt garanciálisan kicseréltettem az akkut, gond nélkül megcsinálták, rövid határidővel. A szerviz hazai volt, de az alkatrészt rendelték. Rendesek voltak, értették az eladás előtti akkucsere lényegét, nehéz vonzóvá tenni egy celeronos notit. Csináld meg ezt egy pickup szervizzel.
Árához képest nagyon jó gép volt, ehhez viszonyítom, nem a 250k-s üzleti notikhoz. A 100-120k körüli kategóriában (de a K sorozat se tűnik rossznak) igenis korrekt gépeket produkál.
Szóval lehet fikázni, de annyira nem rossz márka, hogy csak hulladékot termeljen. Nem is ez a kép alakult ki róla.A TP-t hagyjuk, volt néhány darabhoz szerencsém. A távoli messzi időkben a gépvásárlás paraméterei: IBM és intel. Na ebből az IBM/lenovo kiesett. Olvasd a T440s cikk fórumát.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Makszimusz #8 üzenetére
Az Acer, hogy áll szemét terén csak mert nekem az van te meg kompetens vagy a kérdésben.
-
ronroli
tag
válasz
Makszimusz #2 üzenetére
"...az asus többnyire csak szemetet gyárt a notebook piacra..."
Azért jól nézd meg az asus kínálatát. Szerintem többnyire nem.
Nekem volt kisegítésnek X54 (ja, más nem szemetet gyártó hatalmas világmárka által eladott gép gariztatásával szívóztam) és azt kell hogy mondjam, a kijelzőn kívül nem volt vele bajom. Hozzáteszem, 250ezerig bárkinél belefuthatsz ocsmány kijelzőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest