- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Vártam már az első "a blade a király" kommentet is. Nekem is jó volt a spica, mert arra tellett, és én is elnéztem neki, hogy zene + net mellett a hívásindítás minimum fél perc mert szerencsétlen azt se tudja mit zárjon be memóriáért, hogy a kamera indítás is legalább annyi, szóval esély nincs a pillanat elkapására, hogy a névjegyzék görgetése inkább lapozásra hasonlít, stb. Visszagondolva viszont soha többet ilyet, pláne nem ennyi pénzért, nevetséges.
-
batai15
félisten
pedig hidd el hogy igy van. a hardver csak utolsó dolog amit néznek. tényleg egy kalap ez a telefon.Sok androidos vasam volt már- volt sgs is 1.4 es procival ami a lumiámat röhögve hajtja. de androidon ez is kevés. ez kb galaxy ace szint. az is volt és kevés... a tárcsázó bejön v 3 sec alatt. mikor hívnak gondolkozik hogy mi legyen.
a barátőm moveja gyorsabb 600 as procival igaz sokkal kisebb a felbontása.
szal hidd el hogy kevés -
MCGaiwer
addikt
nem kell félreérteni, nem védem ezt a telefont, mert csúnya is, buta is, de most azokat, akik a szerény hardverre fintorognak, nem tudom megérteni. Ha most itt 1ghz és 512mb lenne, ami még az egyik vitapartnerem érvét is döntené, miszerint "még telefonálni se lehet ilyen hardverrrel", akkor is mindenki azon sírna, hogy ennyiért ilyen szerény tudást hogy mernek adni.
másrészt erősen kétlem, hogy nem tesztelte le senki a telefont mielött ki merik adni, de ez most mellékes
-
decoati
aktív tag
$1590, ebből a hátlap $1000, az első felirat meg $500. Stimmel.
-
lexter00
őstag
Nekem Sg gio-m van 800Mhz és 256mb ram és érdekes én tudok vele telefonálni sőt meg netezni is tudok rajta úgy hogy közben zenét hallgatok és ne fagy le nem indul újra szóval használható kategória
-
Cathulhu
addikt
Veled ellentetben eleg regota hasznalok androidot, es az egesz kornyezetem is, sot mint mondottam, 1 evig hasznaltam egy Spicat, ami meglepo modon 800MHz, 3.2", 320x480, 256 RAM. Szoval szerintem nem is emlitheto egy lapon a kettonk kompetenciaja az ugyben, szoval alassan megkernelek ujfent, mellozd ezt a stilust, mert nem jossz ki jol belole.
-
Cece04
tag
Ezekről a luxusmobilokról mindig a gagyi filléres kínai kacatok ugranak be...
Bár ahogy a specifikációkat olvasom..hát lehet, hogy a fenti mondatom inkább a gagyi kínai kacatokra nézve sértő.
-
Bounti
aktív tag
-
maláj
addikt
mocskos drága de legalább randa is
-
Ha nem sikerült megérteni, talán azért van, mert nem sikerült rendesen kifejezned magad.
Az "üres ragyogást" nem nagyon szokták a gazdag vevők sem kedvelni. Az extravaganciára még csak-csak vannak vevők, lásd a Vertu mobilokat, ám az egy pár szinttel magasabb árfekvés...
-
sir fg
aktív tag
Értem én az eredeti mondandódat, hogy a célközönségnek nem számít annyira a teljesítmény. Talán igaz is lehet.. (Bár ha egy ízlésficamos gazdag lennék, persze kikérném magamnak...
).
De: 256 MB RAM (és a többi paramétere ennek a telefonnak) egy androidos telefonban (2.3-mal) szvsz tényleg a használhatóságot teszi kockára, hidd el. -
Cyberpunk
félisten
Jó drágán meglehet venni a butát, vagy is az elavult vasat. Hajrá!
-
ez nagyon ocsmány...
home gomb rajta már minősíthetetlen kategória. -
flexxx2
őstag
Az a kijelző is elég szar betekintési szögre. Saját magukat égetik a marketing kiadványokkal, hihetetlen.
-
HXY
addikt
Csodálatos az LCD betekintési szöge...
-
Egy minőségi, preciziós és tartós béllel szerelt óra előállitása is drágább, mint egy kalkulátoros óra. Szóval a példád nem áll. Egyébként ha nem egy és nem két gyártónak sikerült stabil és gyors 4.0-ás Android telefont letennie az asztalra, akkor erre egy ezer dollárral drágább telefonnál miért nem képes a gyártó?
-
-
saelin
veterán
Ez nagyon #%@&... legalább 512 mb ram bele fért volna... am meg rusnya is. &%#@%&#! :-(
-
fatal`
titán
Amilyen szépek az Astonok (Vantage, DBS, DB9), olyan rusnya ez a telefon..
-
nonoka74
tag
vicces hardver,romás külső!
-
MCGaiwer
addikt
nem, sose volt androidom, nem is lesz. ennek ellenére elképzelhetőnek tartom, hogy ebben a 2 évben mióta a 2.3 kint van, sikerült kijavítaniuk ezt a -lehet csak egyedi- hibát. Viszont ha a célközönség tagjai közé képzelem magam, nem éppen az erős hardver az, amire szükségem lenne. Ezért nem is értem soha, miért hiányolja azt mindenki az ilyen telefonoknál. nyílván azért nem a számológépes calculátor órák vannak elterjedve a magára valamit is adó elegáns körökben, hanem a több milliós minőségi példányok, holott biztosan sokkal erősebb a digitális hardvere mint z analóg...
-
spuros
őstag
Vajon tényleg miért van az, hogy egy méregdrága telefonban évekkel korábbi hardver/szoftvert pakolnak be?
-
Apika
addikt
Ebbe az árba valami ütősebb hardver is belefért volna...
-
Ptech
addikt
Wildfire S műanyag helyett fémburkolattal. Gratula.
-
Integra
titán
ezért konkrétan kirúgnám azt, aki felelős...
-
hallerlaller
addikt
Megint sikerült szép díszes csokoládépapírba csomagolni a nyeles nutellát, bravó!
-
hemaka
nagyúr
jól néz ki LOL
-
PR0JECTNR56
addikt
Elég csúf lett szegény, ráadásul hardveresen is vérszegény.
-
válasz
[Anduriel] #13 üzenetére
ezt én se értem.
egy retkes 1600 USD-s telóba, miért nem fér bele még $150-nyi alkatrész? -
MCGaiwer
addikt
a célközönség nem biztos, hogy éjjel-napal nyomkodja a telefonját, hanem talán csak telefonál vele? Talán nekik nem az a szórakozás, hogy vonatozás közben filmet néz vagy netez, vagy éppen dobálja a hülye madarakat a disznókra... hanem mondjuk felül a gépére/jahtjára, aztán elmegy egy tengerparta a nőivel. Akkor meg minek adja olyan alja telefonokra, mint az iphone meg a többi, átlagembernek készült telefon?
-
[Anduriel]
aktív tag
Miért nem lehet prémium kategóriás termékbe prémium kategóriás belsőt tenni? Bár az Aston Martin nálam már a Cygnettel elásta magát ami 1:1-ben egy Toyota IQ 5x annyiért.
-
Jót nevettem!
-
sir fg
aktív tag
Amennyire szép egy Aston Martin autó, annyira ronda ez a telefon... A belseje meg kb. egyenértékű a régi Galaxy 3-mammal. A burkolatáért meg még a kezemet is levágnák jobb környékeken. Szóval én nem venném meg 100 dollárért se..
-
batai15
félisten
Mi gáz lesz már mikor a luxus mobil le fagy hivás fogadás közbe a szutyok. 200 ezres meg mindenbe oda veri.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A hátlap még elmegy, a többi csak a szokásos. Ízlésficam, elavult hardver és szoftver, mindez drága köntösben.
-
nicu71
addikt
hmm,hát Armani öltöny mellé el tudom képzelni ezt,talán ez még valamennyire vállalható külsővel bír,láttunk már förtelmes krokodilbőrös csodákat is luxusmobilként.
-
BDave
őstag
Gusz-tus-ta-lan. Inkább az ilyennek kérdőjelezhető meg a létjogosultsága és nem a Full-HDs mobiloké.
-
stbtamas
aktív tag
Mindenkepp BIRKANAK gondolom azokat, akik ennyit kiadnak, egy ilyen telefonert.
Akkor mar inkabb vegye a jonep az iPhonet, az legalabb jol nez ki es tud is valamit. -
Pocok256
veterán
Oké luxus oké szép de miért nem lehet fejlett is ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest