Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
Bjørgersson #24 üzenetére
Persze hogy nem azok de már ez sem vicces hogy minden évben lassan 8 ac játék jön....
És semmit sem fejlesztenek rajta... másik köntösbe teszik aztán annyi meg 1-2 dolgot kivesznek hozzá adnak és együk meg...Nem bírnak már le állni mert még adja a tejet a tehén.... amíg lehet fejni kell....
Már desmond is meghalt , eredeti brigád sehol... kezd ennek ilyen film-sorozat feelingje lenni vagy nem is tudom mikor van 1 jó alapanyag aztán már minden fajta zs kategóriás sorozat készül belőle vagy új filmek...
A 3at sokan szidták de szerintem legjobb rész lett és ugyebár egyben az utolsó is volt....
A legjobbat úgy értem hogy abban minden benne volt.Egyébként nekem a need for creed az különösen tetszik
meg hát jön a need for speed film is , ez már kész röhej ami itt folyik ,-.- miért csak a 11 évesekre koncentrálnak ... értelmes felnőtt embereknek miért nem készülnek már játékok... mert néha jó azért kikapcsolni még 2x-akár 4x évesen is de tudok olyat aki 60 éves korában is játszott még.... -
trufa12
addikt
BattleCreedField -.-
-
trufa12
addikt
Hát ez már kezd rém unalomba fulladni , miért nem adnak ki akkor már 10 részt egyszerre -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest