- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
válasz
greatchaos #21 üzenetére
Nem gémer, de a dedikált memória kb. megduplázza (kb. +80%) a teljesítményét, és ha melléraksz egy passzív hűtésű 3470-est, akkor már játszani is korrektül lehet rajta, halk, keveset fogyaszt (kivéve a processzort, ami 95, vagy 120W-os tdp-vel jön, B3 steppingben is
-
Ste
addikt
válasz
greatchaos #44 üzenetére
ő az új csipszetre (780G) gondolt
az pedig még gigánál is csak mAtx formában van -
Hawk1979
őstag
válasz
greatchaos #37 üzenetére
Mi ez chat? Vagy valami kényszer ez nálad,hogy pár percenként,egy mondatos okosságokat kell megosztanod velünk?
-
Ste
addikt
válasz
greatchaos #31 üzenetére
itt van pl egy 6150-el összehasonlítva :[link]
ha meglelem a tuningos tesztet akkor linkelem azt is (mod biossal 310-es Fsb környékét érték el)
arról nem is beszélve, hogy az igp is tuningolható és egyáltalán nem melegszik annyita mint az új 7es int geforce-ok (az abit M2-Hd topikban nem egy fagyásról és túlmelegedésről olvastam az igp miatt, pedig ott 3x akkora borda csücsül rajtam, mint az Ati/Amd-n) -
Ste
addikt
válasz
greatchaos #21 üzenetére
nagyon zúzósak az új igp-k ha van mellettük saját dedikált ram (találtam róla pár tesztet és magam is elcsodálkoztam mennyire visszafogja a rendszerram)
jelenleg 690G-s mAtx lapot hajtok amin kellemes csalódás az X1250 a korébbi int vgakhoz képest (régi játékok is hibátlanul futnak rajta) s csatalkozók tömegét nyújtja már az is
ha nem került volna mellé egy kisebb diszkrét vga tuti cserélném egy ilyen vagy saját ramos 780-ra
nagyon bejöttek ezek az mAtx megoldások (sajna némelyik biosát annyire lebutítják, hogy még csak alul sem lehet benne feszelni a procit, ami kis gépeknél előnyös)mod: már az matx-es 690G-ket is - mint a nagytesőkat - lehetett egész szépen túlhajtani, igaz a gigákhoz Mod bios kellett (mivel alapból semmilyen feszt nem lehet állítani)
-
sNORh
addikt
válasz
greatchaos #24 üzenetére
perszepersze.. csak említettem hogy egyre jobbakat is csinál
-
sNORh
addikt
válasz
greatchaos #21 üzenetére
[link]
Nah ilyet sem láttam még AsRockéktól. sasoljátokcsak
3x16xPCIX, Silentpipe minden ami egy, minden ami egy minden ami egy komolyabb közép/felső kat. lapon van. Fejlődőképes.. -
orbano
félisten
válasz
greatchaos #12 üzenetére
szerintem sem lesz ez 13k fölött.
-
sNORh
addikt
válasz
greatchaos #5 üzenetére
hát szerintem 13k tuti nemlessz 15-18k lessz az figyeld ki..
Tudom hogy sosecsinált minőségi alkatrészekből, de teszemfel fél évalatt amiket eladtunk AsRock alaplapokat(sokat) és eladtunk Giga(kevés) egy Asrock sem jött még vissza eddig, deviszont mostis ittfexik melettem egy P35-DS3L.. pedig azért ez komoly lap.. -
spirit007
senior tag
válasz
greatchaos #3 üzenetére
"...lapsztem nemkicsit hajaz a gaga lapokra"
Ja , ezért is lesz nehéz dolga . Évek óta szinte nincs árkülönbség a "nevesebb" gyártók low-cost lapjai és az Asrock lapok ára között .
És egy márkásat sokkal könnyebb eladni , mint egy 2X jobban szerelt Asrock-ot -
sNORh
addikt
válasz
greatchaos #3 üzenetére
Gondolom téleg lehet majd őket húzni normálisan, nemhiába adnak mellé OCTunert..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest