- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na igen...
Meg azért arra lennék kíváncsi, hogy ezek az ujjlenyomat-olvasók milyen pontosságúak/minőségűek? Pl. más, hasonló ujjlenyomatot megegyezőnek tekint, esetleg meghibásodásból nem olvassa be a sajátom. Nem nagyon használtam még ilyet, ezért lennék erre kíváncsi, bár sok értelmét nem is látom.
-
dsr
senior tag
Igaz , az előző hsz végére oda is akartam írni , hogy nem épp a legértelmesebb és legszebb módon fejeztem ki magam, nem is igazán szokásom lehurrogni dolgokat. Szerintem bal lábbal keltem fel és valamiért felidegesített ez a (szerintem haszontalan) parasztvakítás. Elnézést a paraszt komment miatt.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Így van, hangzatos extra. Tuti sok embernél már megjelnésekor eladja magát. Olyan mint a 13 mp, persze azt kevés ember fogja nézni, hogy mellette milyen minőség.
-
-
Ali G.
senior tag
akkumulátorokat mikor fognak tervezni a mai okostelókban, ami bírja 4-5 napig? Itt minden hülyeséget beleraknak, kezdve a szívritmusmérővel egészen a barométerig meg szemmel görgetés stb de ezek mind csak marhaságok amivel lehet idióta reklámvideókat készíteni , normális fejlesztést nem látni
-
dsr
senior tag
Mi a francnak ez a sz@r????
-
tothmaxy182
őstag
Jah, csak most majd épp az Apple "elegáns és jól működő" megoldása fogja azt eredményezni, hogy a 4,7"-os iPhone is akkora lesz a kávái miatt, mint egy ház (ugye az alul lévő gombban van a leolvasó, így ezt a gombot nem lehet mellőzni). Abba a házba minimum egy fél collal nagyobb kijelzőt is be lehetett volna tenni... Az 5,5"-osba bele sem merek gondolni mekkora lesz.
-
halkow
őstag
Az lg nek lenne jó ez a hátulra tett ujjlenyomat olvasó a helyükben be integrálnám a hátulra tett power gombra a g4 be és mellette még ott lenne a knock kód is
-
kislaszlo83
tag
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
+1
Vagy esetleg egy 5000-es akksit, és buliból hazafelé hajnalban még tudnék hívni egy taxit is...
-
kcsa
veterán
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Erre gondoltam én is. A Samsung megoldása röhejes.
-
dreamdancer
őstag
Ja, az Apple megoldása egyszerűsítette a feloldást (egyetlen gombnyomás), az androidos húzogatós szenzorok meg lelassították, kényelmetlenebbé tették. Amíg a Google nem integrálja a fícsört rendszer-szinten, illetve amíg a gyártók maradnak a húzogatós szenzornál, ez a funkció nem sok örömet fog okozni a júzereknek.
-
Valzor
aktív tag
Semmi rossz nincs az ujjlenyomat olvasó használatában, de az tény, hogy olyan elegáns és jól működő megoldást senkinek nem sikerült csinálnia, mint az Apple-nek. Ha a hátlapon lesz a leolvasó, akkor eleve érdekes lehet a hatékonysága, a HTC lehetett volna elrettentő példa.
-
fornettisuti
veterán
amit a kep elarul, hogy a dualsimes kinai verzio van a kepen, proci is a p6s/p7-bol ismeros 1,6ghz-es negymagvas eselyes.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
ÁÁÁ, nem ujdonság ez a ficsőr, a Motorola már 3 éve előtte az ujjlenyomat leolvasót.
-
kcsa
veterán
ha nem "lehúzós" a'la samsung, hanem érintős - lásd apple - akkor egy jópofa kényelmi extra tud lenni. Nekem legalábbis tetszik.
-
Kékes525
félisten
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
+1
-
tothmaxy182
őstag
Ujjlenyomat-olvasó...
Nem tudom eddig az emberiség hogy volt képes enélkül élni!
Raknának bele helyette még egy giga RAM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest