Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azopi74

addikt

Amúgy Toshiba szerintem pont azért törölte a windows RT-s tabletjét, mert szerencsétlennek a TI jutott, a hulladék PowerVR driver-támogatással együtt, ők nem feltétlenül csak a Surface miatt rágtak be.
    Mondjuk az is egy hülye húzás volt a MS részéről, hogy a SoC-gyártók választhattak OEM-et és nem fordítva...
    Miért a nyúl viszi a puskát? Ebből a szempontból csak a Lenovo és az ASUS volt szerencsés, mert az nV őket választotta, márpedig Windows alatt megkérdőjelezhetetlen az IMR előnye.
    Előzetes hírek szerint ACER-nek is a TI jutott volna...
    Samu nem tudom kihozza-e végül időben a ATIV Tab-ot, ők ugyan Qualcomm partnerek, nem tudom, hogy áll az Adreno a Windows driver-rel, az nem jó hír mindenesetre, hogy a másik Qualcommos OEM, a Dell szintén visszavonulót fújt, és a második körben várt HP is jegelte WinRT-s terveit, akik szintén qualcomm partnerek lettek volna.
    Kezd olyan érzésem lenni, hogy a WinRT végül nvidia exkluzív platform lesz ( ha nem egyenesen MS Surface only :))
    Kérdés, mi lesz a jövőben a platform-integrációs tervek fényében, bonyolítja a dolgot, hogy Windows Phone meg Qualcomm exkluzív platform jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák