Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Degáz. Ahogyan az is, hogy ahelyett, hogy lapulnál még idejössz mókázni. Bár nem mintha enélkül nem derült volna ki a dupla reged. Úgyhogy az ideiglenest, véglegesre cseréltem Fuck3r adatlapján és megkapta ez az accountod is. Tegyük múltidőbe a fórumozásodat nálunk, úgyis ez volt a terved.
-
-
Ez érdekes, mert én is hallottam, hogy felvitték az árát, de a honlapjukon még mindig 10 és 12k az ár.
Elolvastam az apróbetűs részt, de sehol nem mondja, hogy ezek csak tájékoztató jellegű árak, vagy hogy nem minősül hivatalos ajánlattételnek, szóval nem adhatnák többért - EU.MOD
A webshopban viszont 18k -
Pompi
nagyúr
-
A K800-at én is láttam tegnap, le is döbbentem. Jó, hogy a régi nagy készülékeket rendszeresen eladják relatíve potom pénzért.
Fuck3r - vagyis értelmes nevű barátom: Hidd el, nagyon sokan örülnek annak, hogy rendszeresen tájékoztatást kapnak mindhárom szolgáltató árainak változásairól, mert így nem kell állandóan a szolgáltató oldalait bújni az árakért, hanem itt megtalálja őket összefoglalva.
Érdemes úgy tekintened egy honlapra, hogy ami érdekel belőle, azt elolvasod, ami nem, azt kihagyod. Talán másnak lehet fontos ez a cikk. Engem nem érdekel, mi történik a honi Barátok közt sztárjaival, ezért nem olvasom el és nem szidom a cikk iróit sem. Megkímélem magam a kellemetlenségektől. Lehet, hogy te is kímélhetnéd magad íly módon - valamint minket is a nem túl építő hozzászólástól. -
Fuck3r
aktív tag
és ez mégis ki a sz@rt érdekel?
Erről cikket írni... Bahh... Vírusmarketing? Ismerős?Kicsit sem undorító, hogy már egy mezei cikkből is a pofámba dörgölik a "hihetetlen" akcióikat...
Nem ezért járok (de már lassan ez is múltidő) PH!-ra vagy Mobilarénára, de itt is kezd változni a színvonal...
Kiváncsi lennék PH! ezért mennyi pénzt kap(ott) a madzsentától... hányás... -
Vtwo
őstag
Ez durva,22 alatt a K800i

-
mark75
senior tag
Még jó hogy múlt héten eladtam a k800-ast,szépen leugrott az ára

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest