- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Ezt belinkelem a cikkből
-
válasz
Claude Leon #37 üzenetére
Ja, direkt a + ágba akartam. A leválasztás amúgy működött, azzal nem volt gond. Azért is lett P-csat., mert én is néztem közben pár rajzot, s láttam, hogy sokféleképpen lehet.
-
válasz
Claude Leon #35 üzenetére
Igen, ugyanakkor szerencsére az állandó áramú terhelés megkönnyíti a dolgot, a feszültség mászkálása a diódán meg nem sok.
A FET diódája amúgy nem zavart sok vizet, legalábbis amennyire értettem, nem azzal volt a bajom, hanem a túl kicsi feszültséggel. -
válasz
Claude Leon #33 üzenetére
Az elejét nem teljesen értettem, mert már régen volt
Az áramméréssel nem volt különösebb gondom, a feszültséggel is csak annyi, hogy hajlamos mászkálni a védelem miatt, szóval nem annyira a hiba lenne a lényeg, hanem hogy maradjon ugyanannyi
-
válasz
Claude Leon #31 üzenetére
Hát, én örültem volna, ha valami 0,01-0,1V-os megoldás működik
-
válasz
Claude Leon #29 üzenetére
Köszi! Ezen már módosítva nem lesz, de másnak hasznos lehet.
-
-
-
válasz
Traktor800 #22 üzenetére
Ezért mondtam, hogy igazából ez már csak szándék kérdése, hogy ki hogy írja meg.
-
válasz
razorbenke92 #20 üzenetére
Igazából a közelítés is bőven pontos lehet, bár nekem meg a 15s sok kicsit, de ez már egyedi választás.
Illetve a nem állandó áramú akkor lehet jó, ha a végén az áram nagyobb, mint amit a kész eszköz fogyasztani fog. Ellenkező esetben kellemetlen meglepetések várhatóak az üzemidő alatt (lekapcsol)
-
válasz
Traktor800 #17 üzenetére
Az egyszerűség nem baj, de mérni jobban szeretek valamit, mint számolni. S a MAX471 meg pont leméri helyettem...
@vamzi : A file-ba loggolás nem érdekes, a kijelzőt akartam megspórolni vele
Magából az Arduino IDE-ből is megy. De lehet ráakasztok majd egy, a hibás cuccokból bontott kijelzőt, úgy néz ki, van rá library.
-
válasz
Traktor800 #14 üzenetére
Ez már csak eltérő filoztófia. Én inkább mérek, mert sokszor okoz meglepetést a számított érték
Én talán 2015-ben építettem az első Arduino klónom, de sok időm nem szokott lenni fejleszteni.
-
válasz
razorbenke92 #12 üzenetére
++
Az nekem is feltűnt, hogy 4 és 8 ohm terhelést használva más értékeket kapok... -
válasz
Traktor800 #9 üzenetére
Sokkal egyszerűbb és pontosabb a mérés.
Először én sem éreztem szükségét, de miután sehogy nem lett annyi, mint a kínaival, hát csináltam egy állandó áramú terhelést is, és ha már megvolt... -
-
válasz
razorbenke92 #5 üzenetére
Hej, akkor azt elgépeltem.
De szerintem nem sokaknak van ilyen
A töltő-merülő teszter nem rossz, bár a töltés inkább kényelmi funkció, gondolom
Az viszont igaz, hogy ennyi erővel egy 18650 foglalatot én is felbökhettem volna a cucc tetejére, és ha nagyon egyedi cellát kell mérni, akkor párhuzamosan lehetne rajta sorkapocs is.
-
-
válasz
DanielLong #1 üzenetére
Igen, ez történik
Az átváltó inkább ahhoz kellett, hogy az ellenőrzésbe ne kerüljön human error.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest