- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Paris Hilton is a Razrt választja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Valahogy jobban szeretem a kagylós kialakításút. Az ilyen BT füleseket meg azért szeretem mert telón elindítom a spotify-t vagy valamilyen netes rádiót és közben füvet nyírok vagy akármi és nem zavarok vele mást, akárhova megyek a lakásban, udvaron, hallom a zenét, nem üvöltetem mint némelyik szerencsétlen.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
balazs1022
őstag
Tudom, hogy nem szabad,de vkit esetleg érdekel?
Nekem van egy eladó bluetooth fejhallgatóm. Soha nem volt használva, mert az in-ear füleseket szeretem. Ha érdekel vkit várom a privátot.
-
TaylorPro
addikt
Ezt is tesztelhetnétek. Van ilyenek és szuper jó. Na meg nem ártana több telóval, esetleg pc-vel is tesztelni. Egyébként köszi a tesztet!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Nigér
őstag
válasz
szentkuti11 #10 üzenetére
Köszönjük előre is!
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #10 üzenetére
Láttam én, hogy a dobozfelirat volt az ürügy, ezért írtam, hogy ravasz - és nem azt, hogy pimasz!
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Ennyi erővel otthonra hangdoboz/hangfal való, nem az a .... Mi is?
Fejhallgató...?No offense, de remélem érted, érzed a dolgot...
A teszthez meg, remélem még lesznek ilyen drótnélküli cuccosok vallatva.
Bár amit láttam eddig abból a Sony MDR-1RBT ami tetszik, ezek az új Sennheiser bt fejesek valami ormótlan jószágok.
(Nyilván van még sok minden más is) -
törölt tag
Ravasz cím...
-
boncser
aktív tag
Elég sokan vannak akik simán hordják utcán az ilyen nagy fejhallgatókat. Szerintem baromi IDÉTLEN! Fejhallgató otthonra való.
-
Nem rossz,kár,hogy ilyen nagy méretü,azért utcára nem biztos,hogy viselném.
duree54
-
bollokcs80
Korrektor
+1, lenne néhány tippem tesztekhez... (Lenovo A6000 / S60, Honor 4X)
Ahhoz képest, amilyen áron én eddig láttam Bluetooth füleseket, egész baráti. Mondjuk utcára tuti nem mennék ki ekkora fülessel, otthon meg én is a vezetékest preferálom, de ettől még sokaknak jó lehet.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
madeec
csendes tag
Mikor lesz Mobilarena TV adás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb Bluetooth headset került kezeink közé, ezúttal az Arctic állt elő egy supraaural fejhallgatóval, ami nem sikerült rosszul, de van még hova fejlődnie.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest